Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapılabilir. Ayrıca BeoWulf007'un dediği gibi dilin bir önemi yoktur.arkadaşlar merhaba bir şey sorucaktım,hani bu insta bot muhabbetleri varya ben bunu python ile yapabilirmiyim.Yani python ile takipçi gönderebilirmiyim,şimdiden teşekkürler.
Aslında bu konuya ben de girmiştim ama arkadaş fazla acemi diye detaylandırıp bulandırmak istemedim sildim. Elbette instagramın buna karşı önlemleri olacak onları atlatması gerekecek, belki catpcha çıkacak bekli ip engeli yiyecek.. örnek anlaşılır olsun diye basit tuttum ancak normal bir kullanıcı gibi tarayıcı üzerinden değil de direkt public endpointlere istek yollayacak falan uzuyor gidiyor da henüz erken sanırımYapıp yapamayacağın yöntemine göre değişir.
Beo'un dediği gibi programlama var olamayan bir şeyi sana vermez ama bir otomosyon yaparsan belki isteklerini karşılayabilir.
misal sürekli hesap açıp ardından belli hesapları takip ettiren bir script yazabilirsin ama instagram onlarca bot doğrulama içeriyor.
fark ettim onuAslında bu konuya ben de girmiştim ama arkadaş fazla acemi diye detaylandırıp bulandırmak istemedim sildim. Elbette instagramın buna karşı önlemleri olacak onları atlatması gerekecek, belki catpcha çıkacak bekli ip engeli yiyecek.. örnek anlaşılır olsun diye basit tuttum ancak normal bir kullanıcı gibi tarayıcı üzerinden değil de direkt public endpointlere istek yollayacak falan uzuyor gidiyor da henüz erken sanırımArkadaş daha Python nedir ne işe yarar yenir mi kısmında...