Merhabalar
bir youtube videosu izledim izlediğim youtube videosunda python ile yazılmış mail gönderici vardı
YouTube Videosu 8:20'den başlatabilirsiniz
Chat GPT'ye falan yaptırmıştım python ile mail gönderici fakat onda hep gönderici e postanın parolasını istiyordu fakat bu videodaki adamın yaptığı
İstediği bir Mail adresinin kılığına girip Mail'i öyle yolluyor parola vs olmadan)
Yazılmış olan kodlar;
aynısını bende yaptım fakat hata aldım hatayı SMPTP kısmında alıyorum genellıkle
bunu Chat GPT'ye sordum verdiği cevap gönderici mailin parolasıyla ilgili oldu.
İstediğimiz E-posta'nın kılığına girmek mümkün mü (değilse videodaki adam nasıl yapıyor)
Not: Mail'i gönderenin ip adresine bakılınca fake olup olmadığı anlaşılıyor onu biliyorum
bir youtube videosu izledim izlediğim youtube videosunda python ile yazılmış mail gönderici vardı
YouTube Videosu 8:20'den başlatabilirsiniz
Chat GPT'ye falan yaptırmıştım python ile mail gönderici fakat onda hep gönderici e postanın parolasını istiyordu fakat bu videodaki adamın yaptığı
İstediği bir Mail adresinin kılığına girip Mail'i öyle yolluyor parola vs olmadan)
Yazılmış olan kodlar;
import smtplib, ssl
from email.mime.text import MIMEText
from email.mime.multipart import MIMEMultipart
from email.mime.base import MIMEBase
from email import encoders
sender_email = ""
receiver_email = "" # :))))) LOL
message = MIMEMultipart("")
message["Subject"] = "Başlık Burası"
message["From"] = sender_email
message["To"] = receiver_email
text="""\
Mail Text'i istediğin gibi doldur
"""
part1 = MIMEText(text, "plain")
message.attach(part1)
filepath="" # atacağın word dosyasının dizini
part2 = MIMEBase("application", "octet-stream")
part2.set_payload (open(filepath, "rb").read())
encoders.encode_base64(part2)
part2.add_header("Content-Disposition", 'attachment; filename="example.txt"')
message.attach(part2)
#Create secure connection with server and send email
context = ssl.create_default_context()
server = smtplib.SMTP("mail..com",587) # 2 nokta arasına örnek [email protected]'sa kılığına girmek istediğin, youtube yazılacak
server.starttls()
server.ehlo_or_helo_if_needed()
server.sendmail(
sender_email, receiver_email, message.as_string()
)
aynısını bende yaptım fakat hata aldım hatayı SMPTP kısmında alıyorum genellıkle
bunu Chat GPT'ye sordum verdiği cevap gönderici mailin parolasıyla ilgili oldu.
İstediğimiz E-posta'nın kılığına girmek mümkün mü (değilse videodaki adam nasıl yapıyor)
Not: Mail'i gönderenin ip adresine bakılınca fake olup olmadığı anlaşılıyor onu biliyorum
Son düzenleme: