Yardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kali Linux olmadan visual studio code den python ile sadece yapamam mıPython'un çeşitli backend kütüphaneleri ile phishing siteleri yapmak mümkün. Django, Flask gibi. Fakat phishingler python ile yapılmıyor. Çoğunluk html css javascript, php, firebase, mongodb kullanırlar. Veya SQL Bunları da mobilden yapmak pekte mümkün değildir. Kullanıcı bilgilerini girer. girilen bilgileri girdikten sonra bilgileri veri tabanından çekersin. Tabii birazcıkta maliyetli bir şeydir phishing sitesi yapmak.
Veya python'un yine çeşitli kütüphaneleri ile çeşitli phishing uygulamaları yapıp veri tabanına bağlayıp yanı şekilde yapabilirsin.
visual studio code bir kod editörü kali linux ise bir işletim sistemi. vscode kullanarak python ile elbette yapılır. Eskiden olsaydı bundan 10-12 yıl önce instagram çalman daha kolay olurdu. Ama günümüzde bu yöntemler sınırlı hale geldi.Kali Linux olmadan visual studio code den python ile sadece yapamam mı
Yada insta hesap çalmanın daha kolay yolu yok mu
Yani sadece Linux olur diyorsun ama bende Linux ta wifi çalışmıyo visual box ve wifi adaptörü yok extra bendevisual studio code bir kod editörü kali linux ise bir işletim sistemi. vscode kullanarak python ile elbette yapılır. Eskiden olsaydı bundan 10-12 yıl önce instagram çalman daha kolay olurdu. Ama günümüzde bu yöntemler sınırlı hale geldi.
Hayır, sadece linux olur demiyorum, windows kullanarak da python ile phishing yapabilirsin. Burada işletim sisteminin bir önemi yok.Yani sadece Linux olur diyorsun ama bende Linux ta wifi çalışmıyo visual box ve wifi adaptörü yok extra bende
Anladım çok teşekkür ederiHayır, sadece linux olur demiyorum, windows kullanarak da python ile phishing yapabilirsin. Burada işletim sisteminin bir önemi yok.
Peki bu linux ta ki wifi adaptörü olmadan nasıl kullanırımHayır, sadece linux olur demiyorum, windows kullanarak da python ile phishing yapabilirsin. Burada işletim sisteminin bir önemi yok.
Rica ederim.Anladım çok teşekkür ederi
Wi-Fi adaptörü genelden Wi-Fi saldırısı yaparken kullanılır. Eğer sanal makineye kuracaksan gerekli ayarlarla YouTube’dan izleyebilirsiniz. Kendi evinizdeki Wi-Fi ağına bağlı bir şekilde kullanabilirsin.Peki bu linux ta ki wifi adaptörü olmadan nasıl kullanırım