Arkadaşlar python programlama için keras,tensorflow gibi yapay zeka kütüphaneleri var.Onları kullanarak yapay zeka kodu yazılıyor da sıfırdan kendi yapay zeka kütüphanemizi kendimiz kodlayabilir miyiz?Bunun için bilgiğiniz bir eğitim var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İngilizce kaynaklara bak ülkemizde pek ilgilenilmiyor bu konuyla..Arkadaşlar python programlama için keras,tensorflow gibi yapay zeka kütüphaneleri var.Onları kullanarak yapay zeka kodu yazılıyor da sıfırdan kendi yapay zeka kütüphanemizi kendimiz kodlayabilir miyiz?Bunun için bilgiğiniz bir eğitim var mı?
çok doğru ilgilenede desktek yok yakında ülke bu konuda asırı geri kalcakİngilizce kaynaklara bak ülkemizde pek ilgilenilmiyor bu konuyla..
Mesela bana önerebileceğin kaynak var mı?Ben bulamadım da.İngilizce kaynaklara bak ülkemizde pek ilgilenilmiyor bu konuyla..
Türkçe kaynak var fakat ülkemiz bu konuda çok geride.Mesela bana önerebileceğin kaynak var mı?Ben bulamadım da.