Arkadaşlar mümkün müdür? mobil app yapmak. birkaç altermatif var ama kivy için örneğin çok yavaş , performanssız , tasarımları çok kötü tarzında şeyler duydum. Bir bilginiz var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kivy'nin temel geliştiricisiyim. Sanırım android için python uygulamaları yapmak için sahip olduğunuz ana seçenek ve hem avantajları hem de dezavantajları var.
Başlıca teknik dezavantajlar (hem benim görüşüme göre hem de insanların karşılaştığını gördüğüm asıl sorunların olduğunu düşünüyorum):
Başlangıç hızı: uygulama zaten çalışmıyorsa, eski aygıtlarda python yorumlayıcısını döndürmek kısa bir süre alır, eski cihazlarda birkaç saniyeye kadar (veya bazı şeyleri kötü şekilde kodlarsanız çok daha uzun sürer) ), bu süre zarfında yükleme ekranı görüntülenir.
Yerli görünüm ve his eksikliği: Kivy kendi opengl tabanlı grafik çerçevesidir, bu nedenle varsayılan android uygulamaları gibi görünmez (özelleştirilebilir ancak yine de böyle mükemmel bir şeyi taklit etmek çok zordur)
APK boyutu: python yorumlayıcısını paketlemeniz gerektiğinden, minimum apk boyutu yaklaşık 7 MB'dir.
.
Android bir Python tercümanı ile gelmiyor. Bu nedenle, Python'da yazılmış bir uygulamayı dağıtmak istiyorsanız, bir Python yorumlayıcısını da birlikte paketlemeniz gerekir. Başka bir deyişle, uygulamanız yalnızca "Merhaba Dünya!" Olsa bile çok büyük olacaktır.
Yani evet, mümkün . Fakat tavsiye edilmez.