Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BTK Akademiye bak birde algoritma öğrenmen lazım python zaten kolay dil.Python için önerebileceğiniz kurs var mıdır?
Udemy kursları da olur ücretli ücretsiz
Teşekkür ederim. Seri için beklemedeyim.BTK Akademiye bak birde algoritma öğrenmen lazım python zaten kolay dil.
Yakında forumda birtane seri yapmayı planlıyorum.
lisede her yıl farklı dillerin temellerini gösterdiler değişken algoritma döngüler gibi temellerim var bir dile odaklanmak istediğimden dolayı önerebileceğiniz kurs sordum ilginiz için teşekkürlerİtalyanca bilmeden İtalyanca şiir yazabilir misin? Programlama temellerini öğrenmeden, değişken tanımlama, atama operatörlerini, aritmetik operatörler, azaltma artırma operatörleri, algoritma, veri yapıları, fonksiyonlar, akış diyagramı, döngüler vb kavramları anlamadıktan sonra, kafanda oturtmadıktan sonra öğreneceğin Python’un sana bir faydası olmayacak.
Yazılımda zaten dil dediğimiz şey bir araç, önemli olan kısım o değil önemli olan kısım bu işin temeli. Temel olmadıktan sonra bir şey anlamazsın. En basiti print(“Hello World”) komutunu bile anlamazsın. Yaptım ama neden yaptım? Ne işime yarayacak? Nerede kullanacağım? Diye sorar durursun kendine.
Direkt dil ile başlamak zaten yazılım alanı için inanılmaz bir hata demektir. Önce temel atılması gerek. Direkt 2 video izledikten sonra proje geliştirmeye başlamak hata yaptığın anlamına gelir. Önce eğitim al, bu işlerin mantığını öğren. Çünkü yazılım Python, JavaScript, Java, PHP’den ibaret değil. Bunlar araç. Zaten temeli attıktan sonra diğer dilleri daha rahat anlıyorsun programlama dillerin mantığı aynıdır yazım şekli farklıdır.
Şimdi anlıyor musun üstte verdiğim İtalyanca şiir örneğini?
Python Rehberi Bölüm - 1 | Genel Terimler ve Basit kullanım şekilleri // slowbaskan123Python için önerebileceğiniz kurs var mıdır?
Udemy kursları da olur ücretli ücretsiz
elinize sağlık hocam ilginiz için teşekkürlerPython Rehberi Bölüm - 1 | Genel Terimler ve Basit kullanım şekilleri // slowbaskan123
Hocam senin için hemen ilk bölümü yayınladım geciktirmeden devam edeceğim bu seriye.