Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu kimse bilemez dostum. Temelin hiç yoksa 1,2 ay eğitimlere odaklanırsan ancak temel seviyede bilgi edinirsin. Sonrasında öğrenmenin sonu olmuyor.. Not: istersen python'u icat edenlerden dinle 1 ay gibi bir sürede ancak copy + paste öğrenirsin dostum yanlış bilgilendirmelere dikkat et.
Dostum ben 1 ayda öğrenmiştim.Btk akademi'de sadık Turan'ın eğitimi var iyi anlatıyordu oradan Python'u öğrenebilirsiniz.Ben şahsen oradan öğrenmiştim.
ben pythonu 1 ayda öğrendim ama halen kendimi tam olarak python biliyor olarak tanımlamam çünkü python çok geniş bir dil istediğin hemen hemen her şeyi yapabiliyorsun veri analizi , yapay zeka, makina öğrenmesi, oyun, masaüstü uygulama, website , hack vs o yüzden temel konuları öğrenmen bir ayını alır günde 1-2 saat çalışarak öğrenirsin sonra hangi alanda gelişmek istiyorsan o kütüphaneleri öğren ve bol bol kod yaz kod yazmak seni geliştirir