Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hata python dosyaları açılmıyo direk dc varmı reisHatayı atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım
requirements dosyası olur genelde içinde cmd aç "pip install -r requirements" yaz modulleri kursun daha sonra açılır tahminimce. (Cmd'yi aynı dizinde açman lazım)Merhaba sms boomberlerim çalışmıyor bastımda direk kapanıyor
pc yi reset atınca kurulu pythonum gitti fakat indirdiğimde gene kullanamadım
nasıl sorunu çöze bilirim.
reis doğru sana zahmet dc varsa bir kere gösterirmisinrequirements dosyası olur genelde içinde cmd aç "pip install -r requirements" yaz modulleri kursun daha sonra açılır tahminimce. (Cmd'yi aynı dizinde açman lazım)
ekle hocam beni yardımco olayım. kiobimarkaa_reis doğru sana zahmet dc varsa bir kere gösterirmisin
Sorunun çözüldümü yardımcı olayımmı?Hata python dosyaları açılmıyo direk dc varmı reis
Çözdüm hocam.Sorunun çözüldümü yardımcı olayımmı?
HarikasınÇözdüm hocam.
Muhtemelen ağ tarafından spam gönderen biri olarak tanımlanmışsınızdır. Sprint, bu tür şeyleri denemek ve hafifletmek için SMS mesajlaşmasına spam koruması koyar. Bu nedenle mesaj göndermeniz engelleniyor. Blokaj yalnızca 24 ila 48 saat sürecektir ve tekrar gönderebileceksiniz. Ona biraz zaman vermen gerekebilir.Merhaba sms boomberlerim çalışmıyor bastımda direk kapanıyor
pc yi reset atınca kurulu pythonum gitti fakat indirdiğimde gene kullanamadım
nasıl sorunu çöze bilirim.