biliyorum windows,linux,android için python çalıştıran programlar var ama hiçbir işletim sistemine ihtiyaç duymadan direkt BIOS ortamında nasıl python çalıştırırım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Python 3.9 ve üzeri yalnızca Windows 8 ve üzerinde desteklenmektedir.biliyorum windows,linux,android için python çalıştıran programlar var ama hiçbir işletim sistemine ihtiyaç duymadan direkt BIOS ortamında nasıl python çalıştırırım?
var mı öyle bir şeybiliyorum windows,linux,android için python çalıştıran programlar var ama hiçbir işletim sistemine ihtiyaç duymadan direkt BIOS ortamında nasıl python çalıştırırım?
Maalesef böyle bişey olması imkansız.biliyorum windows,linux,android için python çalıştıran programlar var ama hiçbir işletim sistemine ihtiyaç duymadan direkt BIOS ortamında nasıl python çalıştırırım?
BIOS sadece makine dili ve Assembly ile çalışır, daha doğrusu sadece BIOS değil, Windows başlayana kadar Assembly dışında hiçbir dil çalışmaz.biliyorum windows,linux,android için python çalıştıran programlar var ama hiçbir işletim sistemine ihtiyaç duymadan direkt BIOS ortamında nasıl python çalıştırırım?