F Forlove Üye Katılım 31 Ara 2022 Mesajlar 166 Tepkime puanı 8 Kredi 0 29 Haz 2025 #1 Böyle bir rat varmı?
ATK Moderasyon Ekibi Stajyer Asistan Katılım 26 May 2024 Mesajlar 1,431 Çözümler 40 Tepkime puanı 939 Konum ♔ Kredi 18 29 Haz 2025 #2 Dostum Python Uzantılı rat vardır ve .py uzantılı olur. İnternette araştırdım ve python ile yazılmış açık kaynaklı RAT Projeleri github ta var. GitHub - HavocFramework/Havoc: The Havoc Framework GitHub - n1nj4sec/pupy: Pupy is an opensource, cross-platform (Windows, Linux, OSX, Android) C2 and post-exploitation framework written in python and C GitHub - nathanlopez/Stitch: Python Remote Administration Tool (RAT) Oyla 0 Downvote
Dostum Python Uzantılı rat vardır ve .py uzantılı olur. İnternette araştırdım ve python ile yazılmış açık kaynaklı RAT Projeleri github ta var. GitHub - HavocFramework/Havoc: The Havoc Framework GitHub - n1nj4sec/pupy: Pupy is an opensource, cross-platform (Windows, Linux, OSX, Android) C2 and post-exploitation framework written in python and C GitHub - nathanlopez/Stitch: Python Remote Administration Tool (RAT)