Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hangi dil hakkında bilgi sahibisiniz?bence program dillerinden başlangıç için biçilmiş kaftan.
ögrenme süreside sana bağlı önerim aceleci olmaman ve bol bol antreman yapman
Python Dili ;
Ne kadar yeterli?
Ortalama öğrenme ne kadar zaman alır?
katılıyorum.Ayrica yapmak istediğiniz işe göre dil seçin.Ben dili öğreneyim projeyi sonra bulurum derseniz o iş yatar.Bence Python başlangıç için iyi bir dil deği...
Bence Python başlangıç için iyi bir dil değil. Nedeni ise diğerlerine göre kolay olması.
Zaten konu kolay olup olmaması değil yazılımın/kodlamanın mantığını daha iyi anlamak.O yüzden gayet mantıklı.mantık yanlış, programlama dillerinin iyi olup olmaması kolay yada zor olmasıyla pekiştirilemez.
python ile web siteside yapabilirsin, mobil uygulamada , fremawork te . masaüstü uygulamasıda vs..vs.. iş imkanı en yüksek dillerden birisi python
SağolunNe için lazım sana ? Öncelikle ne yapacağına karar ver belirle dostum bazısı 5 yılda öğrenir bazısı 3 yılda kişiden kişiye değişir dostum. Şu linkteki konuyu okuyunuz sorularının cevapları burda : https://www.turkhackteam.org/java/1...baslangic-hangi-dil-kitap-onerisi-ihan3t.html
mantık yanlış, programlama dillerinin iyi olup olmaması kolay yada zor olmasıyla pekiştirilemez.
python ile web siteside yapabilirsin, mobil uygulamada , fremawork te . masaüstü uygulamasıda vs..vs.. iş imkanı en yüksek dillerden birisi python