qBittorrent FULL KATILIMSIZ{PhantomHack} İndirme hızını dibine kadar yaşayın

phantomhack

Katılımcı Üye
21 Haz 2015
676
0
o8ydy2.png

qBittorrent 3.3.1 Final | Katılımsız

bilgi
µtorrent alternatifi, tüm platformlarda çalışabilen küçük boyutlu ve basit bir torrent istemcisi. Torrent dosyanızı oluşturup, dosyanızı paylaşabilir, RSS desteği sayesinde beğendiğiniz siteleri uzaktan takip edebilir ve basit arama özelliği sayesinde popüler torrent siteleri üzerinden aradığınız içeriğe ait tüm sonuçları listeyebilirsiniz. Ve tek tıkla dosyayı indirmeye başlayabilirsiniz. Uzaktan erişimi açarak web arayüzü üzerinden nerede olursanız olun bilgisayarınıza ve torrent programınıza bağlanabilirsiniz. Herşey kontrolünüz altında.

Genel Özellikler:

Türkçe dahil 20+ dili desteklemektedir. Varsayılan olarak İngilizce dili ile kurulmakta. Türkçe kullanım için ayarlar sekmesinden dil seçeneğini Türkçe olarak değiştirmeniz yeterli.
Artık alışkın olduğumuz arama bölümü ile aramak istediğiniz dosyanın adını yazmanı yeterli. Kayıtlı olan tüm torrent sitelerinde arama yaparak işlem bittiğinde size bilgi vermektedir.
Linux, Mac, Windows, Free BSD sistemlerinde sorunsuzca çalışmaktadır.
Uzak bağlantı ayarları sayesinde bilgisayarınızın başında olmadığında ble uzaktan erişim imkanı vermekte. Ayarlar bölümündeki Web UI sekmesini aktif etmeniz gerekmektedir.
C++ dilinde hazırlanmış, Phyton kütüphaneleriyle desteklenmiş Qt arayüzünü kullanan program ayrıca KDE arayüzü ile de uyumlu çalışmaktadır.
IPv6 uyumlu.
Gelişmiş RSS desteği.



bilgi2

Boyut: 14,4 MB
Dil: Multi Language (TR)
Kullanım: Full Sürüm
MD5: 46ED39ED7A291CD64420B54F09A369E1
Platform: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10
[x86 & x64]
.: Kurulum Notları :.

# Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz…

=======================================
İNDİR:https://userscloud.com/c4momfnh626w
ALTERNATİF:http://m.turbobit.net/924awut6pp10.html
EMEK DOSTU LİNK:İNDİR
********************************************************
Emeğe saygı bir teşekkürünüz yeter... :);):);):);)
 
Son düzenleme:

CAKE5841

Yeni üye
22 May 2014
19
0
# Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz…
Emegine saglık....tesekkürler....kurulum bilgileri ne zaman ulasıR... )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.