R.a.T Seçimine DikkaT , Hangi Ratı Şeçmeliyim Diyenlere

HummerHart

Yeni üye
4 Ağu 2011
38
0
Sanal AleM
Uzun Süredir RAT ile uğraşmadığımdan dolayı NO-IP' den Host Ayarlarını Yapmayı unuttum. En Son Kullandığım RAT ProRat' dı Kullanmayı becerememiştim veya ProRat' da hata vardı çünkü Adama Gönderiyordum Adam Açıyordu bana gözükmüyordu. O zamanlar NO-IP' de tamamdı.
Şimdi No-IP' de birisi Host Yaratmaya Yardım edebilirmi? (Resimli Olursa iyi olur)
 

007CASUSKDR

Yeni üye
28 Ocak 2012
2
0
lıstemde tek basımayım

kardesım benım de spy net ıle ılgılı bır sorum olcak.spy netı kurdum.no ıp actım.port actım.ve de ayarlarımı da bır cok kez kontrol ettım.dusundugumde hıcbir şryi yanlıs yapmadıgımı dusunuyorum.sonuc olarak lıstemde tek basımayım.yanı bır tek lıstede ben varım.buna nasıl bır cozum bulabılırsınız.cevabınızı merakla beklıyorum sımdıden tesekkur ederım
 
18 Eyl 2009
131
0
sa gerçekten süper paylaşım bu port işini bende yapamadım yemin ederim tam 13 saat port programları aramakla geçti port programıları buldum olmadı ne yaptıysam olmadı ama eninde sonunda sabaha karşı portumu yaptım apocalypse kullanyrm gayet iyi bir program eglence kısmı işime yaramaz zaten :D port acamayan arkdaşlar olursa yarıdımcı olurum selametle...
 

hmtsbr

Üye
18 Ocak 2012
53
0
Admin pasam,
Bu adami ban liyon ama bu kadar adam burda onun yapmis oldugu aciklamalara istinaden programi indirmis ve yardim bekliyoruz. Bir cok arkadasin bende dahil sorularimizi kim cevapliyacak?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.