Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o fiyata ram bulamazsın.
Emin misin hocam ?
eminim.vardır ama kötü onlar yani bi işe yaramaz.
ramın kötüsü iyisi pek olmaz.ddr2 ve ddr3 demişssin de yalnız bilgisayarın ddr2 mi ddr3 mü ?
Onu nereden öğrenebilirim ?
öncelikle laptop mu masaüstü mü ?
açılışta yazar genelde.CPU-z programından da öğrenebilirsin
Merhaba,
O fiyat aralığında kaliteli bir bellek bulmanız biraz zor olacaktır. DDR2 bulabilirsiniz fakat 800MHz'lik hızlar sizin hiçbir işinize yaramayacaktır. Bu nedenle bütçenizi biraz daha yükselterek Corsair Value Select DDR3 kitlerini alabilirsiniz hem ucuzdur hem de performanslıdır.
İyi forumlar...
Anakartım DDR2 Gösteriyor, bu bilgisayara DDR3 takmam sorun oluşturur mu?
Takamazsın slotları aynı değil.
Takabilmen için anakartı değiştirmen gerek.
Anakartım DDR2 Gösteriyor, bu bilgisayara DDR3 takmam sorun oluşturur mu?
bazı anakartlarda hem ddr3 hem ddr2 desteği olabiliyor ama senin anakartın ddr2.mevcut ramı çıkartıp üzerinde yazan pc2-xxxxx kısmı ile aynı olan ram alabilirsin.xxxx yazan kısım ram frekansıdır.
Anladım hocam,
PC2-6400 ve PC2-5300 var. Ne olduklarını anladım sağol. Anakartım maximum 4GB Ram destekliyor ve çift kanallı RAM besleme özelliği var. Yani 2 Slot x 4GB Max x 800/600/533MHz destekliyor. Bu özelliklerde güzel RAM bulamama yardım eder misin lütfen?
hocam muhtemelen daha önce hiç ram değiştirmedin.dolayısı ile laptop ile gelen klasik ramlerden var.dolayısıyla ozc miş bilmem neymiş öyle ramlerle uğraşma.elixir,samsung,kingstion vb ramler işini hayliyle görür.ayrıca eğer yüksek performans gerektiren uygulamarla uğraşmıyorsan boşuna ram yükseltmesi de yapmana gerek yok.çünkü hiç birşey farketmeyecek.
Anladım, peki format konusunda bilgili misiniz?