Rapidden Yeni Uygulama(Ar-Ge ye Yardımı Olucak)

Shawn1

Üye
10 Ocak 2008
141
2
Rapidshare yeni bi uygulama başlattı eğer Premium veya Collector Account sahibi değilseniz,upload ettiğiniz dosyalar en fazla 10 kere download edilebilecek,10 dan fazlasına izin vermeyecek.dolasıyla artık bir hesap sahibi olmalısınız ve dosyalarınızı bu hesaba yüklemelisiniz ki indirenler herhangi bi download sınırı ile karşılamaşmasın. Collector hesabı tamamen ücretsiztir,collector hesaba yaptığınız yüklemeler karşısında download başına 1 puan kazanırsın,10 bin puana ulaşınca 1 aylık bedava rapidshare premium sahibi olursunuz ve dosyalarınız siz silmediğiniz takdirde silinmez.

COLLECTOR HESABI NASIL AÇILIR?

oncelikle RapidShare: Easy Filehosting sitesine giriyoruz.



2vip5kj.jpg


ukaridaki resimdeki numaralara gore

1. gozat butonuna basiyoruz ve kuçuk boyutta bir dosya veya resim herneyse seçiyoruz.

2. Upload butonuna basiyoruz ve upload'in bitmesini bekliyoruz.

mccapt.jpg


3. upload bittikten sonra sayfanin altina gelip

create collector's account ( collector hesap yarat) tikliyoruz.

34f18u8.jpg


. kullanici adimizi seçiyoruz.

5 E-mail adresimizi giriyoruz.

6. sifremizi giriyoruz.

7. Sifreyi Tekrarliyoruz.

8. Create collector's account'a tikliyoruz.


ve son ( Create collector's account'a tikladiktan sonra asagidaki sayfa açilacak.)

2wrm9lj.jpg


. Login ve password yazan yerlere kullanici adimizi ve

sifremizi yazarak login butonuna da tikladiktan sonra hesabimiza girip upload'a baslayabiliyoruz.

Accountumuza her girmek isteyisimizde sayfanin yukarisinda collector's zone login'e tikliyoruz.

arkadaslar ozellikle deadlogger arkadasımızın 10 kere indirildigi için linkleri cok kırılıyo bu yuzden bunu kullanırsanız hem siz ugrasmazsınız hep upload icin hemde millet link kırık diye konulara bos mesaj atmaz saygılar.
 

BYfezahack

Üye
10 Kas 2008
147
0
AR-GE TEAM
ben aldım tşk saol paylaşım için...ama artık işime yaramaz bugün Web hosting aldım ona upload ediyorum...
 
Son düzenleme:

Shawn1

Üye
10 Ocak 2008
141
2
arkadas o kadar uzun bi islem degil bence ozellikle arge de surekli program cıkaran arkadaslarımız mutlaka alsın boylelikle linkler kırılmıyor hemde bedava bir servis + her indirme basına 1 puan kazanıyosunuz 10 bin olunca 1 aylık rapid premium veriyolar bedava bence iyi servis
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.