arkadaşlar bu program ile rapidshare.com dan fre seçeneyiğle otomatik olarak istediğimiz kadar dovland yapabiliyoruz sadece linkleri koyun gerisini halleder freye kendi tıklar 15 dakikayı kendi bekler ve indirmeyi kendi yapar başında beklemenize gerek yok
alıntıdır işinize yarayabilir diye düşündüm tamamen türk yapımı ve ücretsiz
Rapidshare dosya indirici, rapidshare linklerini (FREE) Kullanıcı seçeneğiyle
ardarda otomatik olarak indirebileceğiniz bir programdır.Bu şekilde binlerce
link dahi bilgisayarın başında oturmadan indirilebilir ve Premium hesap gerekmez.
KURULUM:
1.Bilgisayarınızda .Net Framework 3.5 kurulu olmalıdır.Değilse bu klasördeki kurulum
dosyasını çalıştırarak kurabilirsiniz. Framework dili türkçedir. işletim sisteminizin
dili ile uyuşmazlık olursa size uygun olanı microsoft'un sitesinden indirebilirsiniz.
2.Rapidshare indiriciyi kurmak için :
* rapidindir.rar dosyasını "program files" in içine ya da programın üzerinde çalışmasını
istediğiniz başka bir klasöre açın (Bu klasör daha sonradan silinmemelidir).
* Çıkarttığınız klasördeki "Setup.exe" programını çalıştırıp kurulumunuzu tamamlayın.
* "BAŞLAT >> PROGRAMLAR >> Türkweb >> Rapidİndir" den programı çalıştırın.
Kolaylık açısından klasördeki "Rapidİndir" kısayol dosyasını masaüstünüze kopyalayıp, programı buradan da çalıştırabilirsiniz.
işte link
RapidShare: Easy Filehosting
reklam amacı ile yapılmış ama işe yarayabilecek bi program rapid linklerini programa kopyalamınız yeterli program kendi hallediyor gerisini kendim denedim işimi gördü
alıntıdır işinize yarayabilir diye düşündüm tamamen türk yapımı ve ücretsiz
Rapidshare dosya indirici, rapidshare linklerini (FREE) Kullanıcı seçeneğiyle
ardarda otomatik olarak indirebileceğiniz bir programdır.Bu şekilde binlerce
link dahi bilgisayarın başında oturmadan indirilebilir ve Premium hesap gerekmez.
KURULUM:
1.Bilgisayarınızda .Net Framework 3.5 kurulu olmalıdır.Değilse bu klasördeki kurulum
dosyasını çalıştırarak kurabilirsiniz. Framework dili türkçedir. işletim sisteminizin
dili ile uyuşmazlık olursa size uygun olanı microsoft'un sitesinden indirebilirsiniz.
2.Rapidshare indiriciyi kurmak için :
* rapidindir.rar dosyasını "program files" in içine ya da programın üzerinde çalışmasını
istediğiniz başka bir klasöre açın (Bu klasör daha sonradan silinmemelidir).
* Çıkarttığınız klasördeki "Setup.exe" programını çalıştırıp kurulumunuzu tamamlayın.
* "BAŞLAT >> PROGRAMLAR >> Türkweb >> Rapidİndir" den programı çalıştırın.
Kolaylık açısından klasördeki "Rapidİndir" kısayol dosyasını masaüstünüze kopyalayıp, programı buradan da çalıştırabilirsiniz.
işte link
RapidShare: Easy Filehosting
reklam amacı ile yapılmış ama işe yarayabilecek bi program rapid linklerini programa kopyalamınız yeterli program kendi hallediyor gerisini kendim denedim işimi gördü
Son düzenleme: