Rapidshare error hatası çözümü

!! BLOKE !!

Katılımcı Üye
26 Şub 2009
535
0
OFL!Ne
Bu program rapidshare de ki erorlara çözüm getiriyor deneyin lütfen


RapidShare: Easy Filehosting


not:
Bu program Windows Vista sürümünde sorunsuz çalışmaktadır. Fakat Windows Xp ve diğer sürümler için Microsoft .NET veya üstü versiyonların yüklü olması gerekmektedir
 

shergar5555

Katılımcı Üye
14 May 2009
728
0
keşke bilseydim :=)
rapidshare iki türlü hata veriyor. birincisi: link kırık ise hata verir birde ikinci dosya indiriminde bekleme süresi dolmadan tekrar download yapmaya kalkarsan hata verir. senin kastettiğin ikinci olmalı. denemem gerek.
 
Rapiden birkaç indirmeyi birden gerçekleştiren bir program içinde kullanımı var denemek lazım nasıl diye indirdim ama kullanmadım kırık linkler için degildir arka arkaya indirmelerde ki Error u kast etmiş arkadaş.
 
7 Tem 2009
100
0
Yani Sen Burada Kırık Linki Düzeleteceğinim Sölüyorsun Bence Olmaz Denemeye Bile Gerek Yok Yinede Saolasın Ty
 

dalton2626

Yeni üye
15 Tem 2009
1
0
Yha bİ oyun İndİrcem bİ part İndİrrİom 15 dk sÜrÜo rapid İÇİn bİ 15 daha beklİom aq kafam dÖndÜ İnŞ bu olur 15 dk lik İŞİ 30 dk ye cikio
1 de basliom bİ oyun İÇİn 6 da bİtİo normalde 3te bİtİcek
 

alper1230

Yeni üye
21 Kas 2009
1
0
kardeş tm da sn yine rapidden koymuşun bnde zelten eror weriyor nasıl indirm (bu arada akşam saat 6-sabah 8 e kadar bnde program inmiyor flashgetten yardım?)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.