RAPİDSHARE'DEN % 100 ARALIKSIZ DOWNLOAD YAPIN CryptLoad_1.1.5 SON SÜRÜM

comodore

Uzman üye
6 Mar 2007
1,660
9
Kayıp Kent
Öncelikle Programımız açıkken bir sitede veya herhangi bir yerde bulduğunuz rapidshare linkini kopyalayınız. Program otomatik olarak şu uyarıyı verir.



Ekle diyerek devam edin şu uyarı gelir

a3os5.jpg


Buradan yüklemek istediğiniz yeri seçebilirsiniz. Premium Üyeliği olanlarda ordaki seçeneği işaretleyip ayarlarını yapabilir ve Tamam a basın. Premium ayarları options seçeneğinden yapılabilir.(ana menüde)

a4ww2.jpg


u resimde olduğu gibi 100sn geri sayımdan sonra indirme başlar ikinci bir dosya daha olursa sırada bekler ve ilki bittikten sonra aynı şekilde download başlar.

Bu şekilde birçok partdan oluşan linkleri kopyalayarak sıraya koyup kendiliğinden inmesini sağlayabilirsiniz. Umarım bu program anlatımı sizler için faydalı olmuştur



pc yüklü deyilse NET Framework yükleyin NET Framework olmadan calısmaz
Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (x86) yükleyin

http://www.microsoft.com/downloads/d...d-aab15c5e04f5

 

hacker3434

Üye
21 Eki 2009
171
0
peki garantimi bu denendimi çok program denedim indiriyor ama arşiv bozuk iniyor malesef denemekten artık bıktım :S bu denendimi kesin çalışıyormu ??? bu arada emeğe saygı tşk ;)
 

comodore

Uzman üye
6 Mar 2007
1,660
9
Kayıp Kent
Şunu söyleyebilirim.Denediğin programları bende denemişimdir muhtemelen :) Ve büyük ihtimalle download direct'i kullanmışsındır.Ben bu olaya şöyle bi acıklık getırdım denedim bunu.Eğer link kırıksa download direkct gibi programlar gene indiriyor fakat arşiv hasarlı hatası karşımıza çıkıyor(Bunu modemi acıp kapama yontemı ile deneyebilirsin).Bu programda böyle yapıyor ama diğerleri gibi fazla yer kaplamıyor ve kullanışlı :)
 

hacker3434

Üye
21 Eki 2009
171
0
saolasın eyw deneyelim bakalım bu rapid çok sorun yapıyor ya doğru düzgün bişey indiremiyoz :(
inş bu çalışır tşkler
 

bypoker

Üye
30 Tem 2009
235
0
sizlere yardımcı olayım ... bu programı kullanıyorum.. kendi kendini güncelliyor ve şu anki sürümü 1.1.8 ... program için gerekli ekler ile aradaki 15 dk. lık süreyi 0 a indirebilirsiniz... kendim kullanıyorum... ve bir part bittikten sonra program otomatik olarak modeme reset atıyor(ayarını yaptıktan sonra) ... arşivleri hasarlı indirmiyor hasarlı arşiv varsa da zaten linkleri seçerken kırmızı olarak gösteriyor hasarlı linkleri ve indirmiyor... herkese tavsiye ederim paylaşım on numara ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.