Rat yedirmek için nereden hedef bulabilirim? Daha doğrusu nasıl hedef bulabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
facebook gruplarında çok rahat hedef bulabilirsin ( beleş coin iddia kuponu vs vs )Rat yedirmek için nereden hedef bulabilirim? Daha doğrusu nasıl hedef bulabilirim?
Youtube ve forumlardaRat yedirmek için nereden hedef bulabilirim? Daha doğrusu nasıl hedef bulabilirim?
Yöntemleri biliyorum. Ama saldırı yapacağım kişiyi bulmam lazım.Ne dediğini tam anlamadım ama internet, e posta, gmail gibi birçok şey üzerinden kandırabilirsin mesela bir oyun hakkında hile bulundurduğunu söylersin tabi inandırıcı olması lazım sonra kişi bu RAT dosyasını indirir açtığı anda bulaşmış olur bunun gibi sosyal mühendislikle yutturman lazım
Youtube' da nasıl?Youtube ve forumlarda
Aradığım cevap buydu teşekkürler.facebook gruplarında çok rahat hedef bulabilirsin ( beleş coin iddia kuponu vs vs )
başka forumlarda ya da telegram gruplarında da yayabilirsin.
Bir sorum daha olacaktı. Telegram gruplarını nereden bulurum?facebook gruplarında çok rahat hedef bulabilirsin ( beleş coin iddia kuponu vs vs )
başka forumlarda ya da telegram gruplarında da yayabilirsin.
Ben asla Türklere dokunmam.türklere denemeyiniz
Teşekkürler. Bu faydalıydı.ifşa grupları ya da sahte iddia grupları instagram üzerinde bolca var zaten hocam örneğin oradan bulabilirsiniz.
ya da google a
telegram coin
telegram iddia
telegram haber
telegram arkadaşlık
telegram siyaset şeklinde aramalar yaparak bir sürü grup bulup katılabilirisinz
orn : Hile videosuYoutube' da nasıl?
Teşekkürler.orn : Hile videosu
Teşekkürler.Dosya Klasör Üzerinden Avlaman Lazım Diyelim'ki Bir programın Crack Hali Var Setup Dosyasına Rat Virüsünü Entekre Edip Kullanıcıyı Düşürmen Gerekli Virüs Arka planda çalışır ama güvenlik duvarlarınca tespit edilmemesi gerek
facebook gruplarında çok rahat hedef bulabilirsin ( beleş coin iddia kuponu vs vs )Rat yedirmek için nereden hedef bulabilirim? Daha doğrusu nasıl hedef bulabilirim?
ifşa grupları ya da sahte iddia grupları instagram üzerinde bolca var zaten hocam örneğin oradan bulabilirsiniz.Bir sorum daha olacaktı. Telegram gruplarını nereden bulurum?
türklere denemeyinizRat yedirmek için nereden hedef bulabilirim? Daha doğrusu nasıl hedef bulabilirim?