elimdeki fud patladı ben payload runtime başı $40 ücret veriyorum :d (dropperli, sadece cihazda 4-5 gün dayanabiliyor) yani direk android fud yok bendede...
wp extention gönderimi hakkında (public bir olaydır) onuda dinlenmiş wp numaraları ile (genymotion yardımı ile v.s temp mail izinli) eleman yesin diye fotoda gördüğün gibi title ı apk nın "PDF READER" koyarız rat/botnet e göre bazen permler andorid 14/15 e kadar auto geçer. İçeriği de gerçek bir fotoğraftır sisteme satin-alim.pdf de olarak kaydedilir adam açıktan sonra da pop-up uygun yazı çıkarır enable browser muhabbetine gireriz. // hook-octo-phonex sisteminin tamamen manueli diyebilirim sadece crypto eklenmiş olanı düşün html/js > tg hook
Pek bütçeniz yoksa sadece fud çözün her gün atacağınız mesaj aralığına bağlı wp spam yer e-sim çek farklı otp çek onu bunu çek yeni fud al vds patlasın rdp.sh dan yeni vds al herşey tamam bu sefer tg patlasın hook adres uçsun hep yeni no çek cart curt başlamadan bütçeyi batırmayın, sistematik gidin. // ne için kullanacağını bilmiyorum sadece ortaya yazıyorum
Pek manita/arkadaş takip v.s olayları ile ilgilenmiyorum sadece ne amaçla kullanacağını seçip ona göre ya kendin yaz yada hedefine uygun olanı kullan.
Harici olarak methodmuş fud bilgisiymiş v.s gerekli/gereksiz hvnc lazım mı filan dm den sorabilirsin keza ratlara boşa tonca para ödemeyin zaten milyon kere public olmuş play geçmeyen apk source'si İran prenesisine benzeyen şeyler, sadece beleş kurduğunuzda bazılarında ufak tekef virüsler var en fazla vds yi 2 kişi kullanırsınız öyle hayvan gibi paralar ödemeyin çok kasmayın, yani en başında dediğim gibi olurunu söylüyorum :d
craxs istemişssin atarım 7.6 virüssüz var ne zamandır kullanmıyoruz ama senin için yüklerim VDS ye java ve sdk ları indir .net v.s indir sonra payload oluşturup ne yapacaksan yap, müsait olduğunda hatırlatırsın.