Rat Nasıl yapılır öğretecek varmı?

narkotix7

Üye
1 Ara 2023
102
48
Mersin

İsto

Yeni üye
18 Eyl 2021
27
7
/etc/hosts
Dostum kolay bir şey değil. RAT yapsan bile anti virüse takılır. FUD olması lazım ki zor bir uğraş. FUD nasıl yaparsın bakman lazım, onun dışında yani eskilerden en basit Dark Comet var. Kendin de yazabilirsin bunu veya direkt internette var RAT scriptleri.
 

boyka48

Yeni üye
7 Nis 2013
38
4
alert("Artık Burdayım")
merhaba detaylıca pc için rat nası yapabilirim ip port nerde görebilirim yardım ederseniz çok mutlu olurum
İlk önce hedefini belirle Daha Sonrasnda bu hedef için Kullanılabilicek En uygun Programlama Dilini Başlangıç seviye için python öneririm sistematik çalışma mantığını çözdükten sonra Farkı programlama Dillerine Geçebilirsin Temel Seviye Python Öğrendikten Sonra İletişim Kurallarını Port kurallarını paket alışverişlerini araştır Socket Programming öğren Sonrasında İlerisi araştırdıkça Gelir Rica ederim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.