N nokscek Katılımcı Üye Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 318 Tepkime puanı 0 Kredi 0 29 Haz 2015 #1 Beyler şimdi benim istediğim hem sağlıklı bağlantısı olan kurban kaybı olmıyan ayrıca crypt edince bozulmayan rat lazım
Beyler şimdi benim istediğim hem sağlıklı bağlantısı olan kurban kaybı olmıyan ayrıca crypt edince bozulmayan rat lazım
kroshacq Uzman üye Katılım 13 Tem 2014 Mesajlar 1,236 Tepkime puanı 0 Konum Kadıkoy Kredi 0 29 Haz 2015 #2 Darkcomet Tavsiyem Kardeşim Eğlence Menüsü Geniş Loglarda Sıkıntı Yok Kurban Kaybıda Yok Denecek Kadar az Bende
Darkcomet Tavsiyem Kardeşim Eğlence Menüsü Geniş Loglarda Sıkıntı Yok Kurban Kaybıda Yok Denecek Kadar az Bende
e.gtr Katılımcı Üye Katılım 20 Tem 2015 Mesajlar 469 Tepkime puanı 0 Kredi 0 26 Tem 2015 #3 Nj Rat yada Darkcomet öneririm kardeşim. Forumdaki araştırmalarıma göre Nj Rat serveri bozulmadan fudlanabiliyor sanırım ayrıntılı incelemedim.
Nj Rat yada Darkcomet öneririm kardeşim. Forumdaki araştırmalarıma göre Nj Rat serveri bozulmadan fudlanabiliyor sanırım ayrıntılı incelemedim.