Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayın biraz ön yargılı yaklaşmış olabilirimanladım teşekkür ederim bilgiler için daha iyi yerlere gelirsiniz umarım.
CC çalıntı kredi kartı anlamına gelir.MERHABALAR ÖNCELİKLE BU İŞİ AŞMIŞ VE ARTIK OTURTMUŞ ABİLERİM KARDEŞLERİM VARSA ONLARA BAZI ŞEYLER SORMAK İSTİYORUM. İZNİNİZLE;
1- Sigartacı ratlamak nedir ? (Uzun süredir duyuyorum)
2- CC nedir ?
3- RAT nedir?
cevaplarsanız çok sevinirim İYİ FORUMLAR.
Sigorta şirketine rat yani dediğiniz gibi trojan nasıl atılabilir ?CC çalıntı kredi kartı anlamına gelir.
RAT ise En kısa tanımıyla: Bir cihazda (bilgisayar, telefon, tablet vb.) arka planda, cihaz sahibinin bilgisi dışında -gizlice- çalışan ve cihazın içindeki bilgilerin başka kişilerce yasa dışı bir şekilde ele geçirilmesine veya cihazın yasa dışı işlemlerde kullanılmasına yardım eden trojan'ların genel ismidir.
Bir sigorta şirketine rat atarsanız o sigorta şirketinin kritik bilgilerini ele geçirebilirsiniz.
Öncelikle Türk sigorta şirketlerini hedef alamazsınız.Sigorta şirketine rat yani dediğiniz gibi trojan nasıl atılabilir ?
Pardon yanlış anladınız hedefim de saldırı ya da ona benzer bir şey yok sadece merak ettiğim için soruyorum yani bir şirkete nasıl virüs atabiliriz onu anlayamadım.Öncelikle Türk sigorta şirketlerini hedef alamazsınız.
bu tip bir saldırıda yakalanma ihtimaliniz çok yüksek.
yani ne yapacağınızı bilmediğim için bunu anlatmamayı tercih ediyorum.
random bir bilgisayara sızar gibi sızabilirsiniz.Pardon yanlış anladınız hedefim de saldırı ya da ona benzer bir şey yok sadece merak ettiğim için soruyorum yani bir şirkete nasıl virüs atabiliriz onu anlayamadım.![]()
anladım teşekkür ederim bilgiler için daha iyi yerlere gelirsiniz umarım.random bir bilgisayara sızar gibi sızabilirsiniz.
tek yapmanız gereken antivirüs engelini aşmak. bunun için de
FUD (Full Undetected) konusunu araştırabilirsiniz.
Kusura bakmayın biraz ön yargılı yaklaşmış olabilirimanladım teşekkür ederim bilgiler için daha iyi yerlere gelirsiniz umarım.