Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmak kolay bir iş değildir donanım, bilgi gerektirir. Eğer bilgin yoksa ilk önce bir detaylıca araştır makaleler mevcut. c# c++ C python ögrenebilirsin. Onun dışında aşağıda bir link bırakıyorum inceleyebilirsin.nasıl kendim oluşturucam ?
nasıl kendim oluşturucam ?Rat olarak https://www.turkhackteam.org/konular/final-darkcomet-rat-5-3-1-full-turkce-final-resmi-konu.1530323/ önerebilirim, çalıştığını söyleyen arkadaşlar mevcut.
Crypter olarak ta kendin oluşturabilirsin. Veya konulardan bakabilirsin.
c# c++ C python gibi dilleri ile yazabilirsinnasıl kendim oluşturucam ?
onlarda bende yok hocam sizin bildiğiniz bi crypter varsa verir misinizc# c++ C python gibi dilleri ile yazabilirsin
Yapmak kolay bir iş değildir donanım, bilgi gerektirir. Eğer bilgin yoksa ilk önce bir detaylıca araştır makaleler mevcut. c# c++ C python ögrenebilirsin. Onun dışında aşağıda bir link bırakıyorum inceleyebilirsin.nasıl kendim oluşturucam ?
Link kırık yenisi var miRat olarak https://www.turkhackteam.org/konular/final-darkcomet-rat-5-3-1-full-turkce-final-resmi-konu.1530323/ önerebilirim, çalıştığını söyleyen arkadaşlar mevcut.
Crypter olarak ta kendin oluşturabilirsin. Veya konulardan bakabilirsin.
Link kırık yenisi var mi
Oda kırıkBuna bakabilirsiniz.Darkcomet Rat Oluşturmak
DarkComet Nedir? DarkComet programı bir Uzaktan Yönetim yani RAT ( Remote Administration ) programıdır. Kullanıcılar için tehdit olan bu programın bulaştırdığı RAT sayesinde çok can sıkıcı durumlar bulunuyor. Bunlara örnek olarak ele geçirilen bilgisayarda kendinizin yazdığı Error, uyarı gibi...www.turkhackteam.org
hocam sizde varsa dosya tcden falan atabilir misinizOda kırık
Maalesef o yuzden düzgün link istedim buradaki tüm linkler kırıkhocam sizde varsa dosya tcden falan atabilir misiniz
beyler sa bende var darkcomet isteyene verebilirim discordum: Utq-li15101 #1573 veya googleye darkcomet github yazın zxo2004 diye bir kullanıcı dan alabilirsinizhocam sizde varsa dosya tcden falan atabilir misiniz
teşekkür ederimbeyler sa bende var darkcomet isteyene verebilirim discordum: Utq-li15101 #1573 veya googleye darkcomet github yazın zxo2004 diye bir kullanıcı dan alabilirsinizlink: GitHub - zxo2004/DarkComet-RAT-5.3.1: DarkComet RAT(RemoteAdministrationTool) 5.3.1 zip olarak direkt: Download ZIP
rica ederim ne demekteşekkür ederim
7.katman diye bir youtube kanalında görmüştüm diye hatırlıyorum bulursam atarımrica ederim ne demekfakat birşey soracağım ngrok kapatınca tünel kapanıyo bunun çözümü var mı veya başka bir uygulama var mı?
tamam saol teşekkür ederim7.katman diye bir youtube kanalında görmüştüm diye hatırlıyorum bulursam atarım