Merhebalar bana virüs total gibi programlarda belli olmayan güzel bir rat lazım ve grabber grabberda güzel çalışan iyi bir grabber olsun kısaca virüs total gibi şeylere yakalanmassın ve iyi olsun @BlackDynamite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer böyle bir ilgin varsa kendi yazılımlarını öğrenmeni tavsiye ederim bunun gibi zararlı yazılımları kimse sana paylaşmaz sana tavsiye edebileceğim alanlar "reverse engineering, malware analysis, evasion techniques"Merhebalar bana virüs total gibi programlarda belli olmayan güzel bir rat lazım ve grabber grabberda güzel çalışan iyi bir grabber olsun kısaca virüs total gibi şeylere yakalanmassın ve iyi olsun @BlackDynamite
Malesef github daki gitlab daki eski yazilimcilar hep ayrıldı kimse paylaşmıyor grabber yada rat fudlu virus total geçen paylaşan da sahte paylaşıp virus koyuyor e haliyle iyice gitti kendin yazman gerek eski stealer ları alıp modifiye edersin onları öyle c# ile değilde python ile yazMerhebalar bana virüs total gibi programlarda belli olmayan güzel bir rat lazım ve grabber grabberda güzel çalışan iyi bir grabber olsun kısaca virüs total gibi şeylere yakalanmassın ve iyi olsun @BlackDynamite
kime sormamı bekliyosun acaba böyle güzel bi forum dururken yapay zekayamı soruyim aklın bumuYapay zekayayamı soruyosun grabber isteiğini nasıl soru bu
doğru diyosun hocam nasıl yapıcam peki kendi neyden başlicam azıcık python biliyorumMalesef github daki gitlab daki eski yazilimcilar hep ayrıldı kimse paylaşmıyor grabber yada rat fudlu virus total geçen paylaşan da sahte paylaşıp virus koyuyor e haliyle iyice gitti kendin yazman gerek eski stealer ları alıp modifiye edersin onları öyle c# ile değilde python ile yaz