Arkadaşlar rat veya uzaktan dinleme programı var mı?
Okuduğunuz için Teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni başladıysan darkcomet veya androrat gibi programları öneririm forumda nasıl yapıldığı ile ilgili bilgiler var. Fakat söylediğim programlar antivirüslere yakalanır ben diyim crypterlaman gerek biraz daha bilgi birikimin olunca kendin yazmanı öneririm iyi forumlar.Arkadaşlar rat veya uzaktan dinleme programı var mı?
Dr Uranium Eğer ki biliyorsan benim kendimi geliştirmem için bana özelden yazabilir misin ?. Bu platformda özel mesaj izni var mı bilmiyorum ama o programın adını varsa eğer bana yazabilir misin ve o programlar debian tabanlı olmadığını biliyorum hangi taban altyapısından geldiğini biliyorsan yazabilir misin ?Dostum ilk öncelikle sihay şapkalı bir hacker in dınleme ve ızleme odagı vardır (bu siyah şapkalıya özel değil bütün hackerler yapabilir) ama kamera konusuna gelince ö bölgedeki bütün kameraları hacklemesi hem bir suç hemde çok zordur ama 1 tane kamerayi kolaylıkla hackleyebilirsin(yazılımcıysan) bunun içinde kameranın IP adresini bulman gerek bulursan yaparsın ama bütün kameraların ayrı ıp adresi oldugu için üst düzey yazılım bilmen gerek 'böyle bir PROGRAMDA VAR' mevcut yanı ama soylemem yasalmı bilmiyorum o yuzden yazmadım