Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu buldum hocam da sorduğum şey başkaİllegal izinli vds sağlayıcısı bulmanız gerekiyor.
Benim hatam pardon, arka planda çalışan bir HTTP sunucusu açık tutan bir dosya yükleyebilirsiniz rat ile. Yani rat attığınız cihazı bir uzaktan erişime açık vds haline getirebilirsiniz.onu buldum hocam da sorduğum şey başka
buna ne ad veriliyor hocam bu tarz şeylere. araştırmak istiyorumBenim hatam pardon, arka planda çalışan bir HTTP sunucusu açık tutan bir dosya yükleyebilirsiniz rat ile. Yani rat attığınız cihazı bir uzaktan erişime açık vds haline getirebilirsiniz.
Deepseek üzerinden yardım alabilirsin java ile bahsettiğim şeyi yapabilirsin. "Telefonda arka planda çalışan bir kod yazmanı istiyorum. Bu kod telefona herhangi bir cihazdan bağlanmamı ve istediğim şeyi yapmama izin verecek." Bunun gibi bir şey yazarsan yardım edecektir.buna ne ad veriliyor hocam bu tarz şeylere. araştırmak istiyorum
eyvallah tesekkurler kralDeepseek üzerinden yardım alabilirsin java ile bahsettiğim şeyi yapabilirsin. "Telefonda arka planda çalışan bir kod yazmanı istiyorum. Bu kod telefona herhangi bir cihazdan bağlanmamı ve istediğim şeyi yapmama izin verecek." Bunun gibi bir şey yazarsan yardım edecektir.
hocam denedim fakat izin vermedi. baska kesin bi yontemi yokmu acabaDeepseek üzerinden yardım alabilirsin java ile bahsettiğim şeyi yapabilirsin. "Telefonda arka planda çalışan bir kod yazmanı istiyorum. Bu kod telefona herhangi bir cihazdan bağlanmamı ve istediğim şeyi yapmama izin verecek." Bunun gibi bir şey yazarsan yardım edecektir.
illegal izinli vdsler neler varonu buldum hocam da sorduğum şey başka