Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkansız..
Rat attığımız kişi bizi bulabilir mi?
Mesela ben indirmeden önce ona sorumluluk sana aittir dedim ve kabul etti bende bunu ss aldım sonuç ne olur.Arkadaş zaten bizi bulabilir mi demiş. IP adresini öğrenmesi zaten çok kolay network izleyerek. Bundan sonrada polise verir olur biter bu ip adresi benim kişisel bilgilerime izinsiz olarak zorla erişti der.
Ayrıca rat attığınız kişi ters mühendislik kullanarak sizin bilgisayarınızada erişebilir. Çok zor ama imkansız değil dediğim kısım bu kısımdı.
Mesela ben indirmeden önce ona sorumluluk sana aittir dedim ve kabul etti bende bunu ss aldım sonuç ne olur.
Arkadaş zaten bizi bulabilir mi demiş. IP adresini öğrenmesi zaten çok kolay network izleyerek. Bundan sonrada polise verir olur biter bu ip adresi benim kişisel bilgilerime izinsiz olarak zorla erişti der.
Ayrıca rat attığınız kişi ters mühendislik kullanarak sizin bilgisayarınızada erişebilir. Çok zor ama imkansız değil dediğim kısım bu kısımdı.