Elimdeki ratı başka bir programa (crack bir dosyanın) içine nasıl gömerim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unam binder ile yapabilirsin hangi rat var elinizdeElimdeki ratı başka bir programa (crack bir dosyanın) içine nasıl gömerim?
Ooo kimler gelmişUnam binder ile yapabilirsin hangi rat var elinizde
Arada bir geliyoruz merhaba nasılsınOoo kimler gelmiş
Hocam ASYNC için uyumlumu unam binderUnam binder ile yapabilirsin hangi rat var elinizde
İyi valla hocam sizleri sormalıArada bir geliyoruz merhaba nasılsın
Hocam ASYNC için uyumlumu unam binder
Uyumlu unam binder
İyi valla hocam sizleri sormalı
Valla hocam sizden aldığım Async RAT varUnam binder ile yapabilirsin hangi rat var elinizde
He modem port mu açtın yoksa localtonetmiValla hocam sizden aldığım Async RAT var![]()
Hocam şuan localtonet ile açtım denemelik sonrasında modem port ile denicemHe modem port mu açtın yoksa localtonetmi
Discord varmı sendeHocam şuan localtonet ile açtım denemelik sonrasında modem port ile denicem
var hocamDiscord varmı sende
E tabi hocam ilk RAT atmayı sizden öğrendim ASYNC videonuzdan, şuan 5 programdan RAT atabiliyorum. Teşekkür ederimBende iyim devam işte foruma geldik dedim bi geleyim ne yapıyorlar diye öyle yeni insanlar geliyor foruma baktımda ama bilgi paylaşan nadir üye var sende rat seviyorsun herhalde ha
Hocam bide slowbaskan nerelerde varmı bilginBende iyim devam işte foruma geldik dedim bi geleyim ne yapıyorlar diye öyle yeni insanlar geliyor foruma baktımda ama bilgi paylaşan nadir üye var sende rat seviyorsun herhalde ha
Malesef o artık gelmez ya bir kisi bırakırsa ya ara vermiştir yada komple bırakmıştır o yüzden gelmez bende pek gelemiyorum mesela öyleHocam bide slowbaskan nerelerde varmı bilgin