C-137 Katılımcı Üye Katılım 6 May 2022 Mesajlar 286 Çözümler 3 Tepkime puanı 70 Kredi 0 25 Mar 2023 #1 RDSM Nedir? ne için kullanılır? bi duyum almıştım backdoorlar için port yerine kullanılıyor diye cahiliyetimin kusuruna bakmayın
RDSM Nedir? ne için kullanılır? bi duyum almıştım backdoorlar için port yerine kullanılıyor diye cahiliyetimin kusuruna bakmayın
Blwe Uzman üye Katılım 17 Şub 2021 Mesajlar 1,561 Çözümler 17 Tepkime puanı 1,644 Konum Green/Moderasyon Kredi 0 25 Mar 2023 #2 Merhaba: Sizin için araştırma yaptım, ve RDSM ile alakalı bir makale buldum, makale'de "Uzak Aygıt Hizmetleri Yöneticisi" olarak adlandırılıyordu RDSM. Makale = Tıkla Oyla 0 Downvote
Merhaba: Sizin için araştırma yaptım, ve RDSM ile alakalı bir makale buldum, makale'de "Uzak Aygıt Hizmetleri Yöneticisi" olarak adlandırılıyordu RDSM. Makale = Tıkla
C-137 Katılımcı Üye Katılım 6 May 2022 Mesajlar 286 Çözümler 3 Tepkime puanı 70 Kredi 0 25 Mar 2023 Konuyu başlatan #3 Blwe' Alıntı: Merhaba: Sizin için araştırma yaptım, ve RDSM ile alakalı bir makale buldum, makale'de "Uzak Aygıt Hizmetleri Yöneticisi" olarak adlandırılıyordu RDSM. Makale = Tıkla Genişletmek için tıkla ... sağolun hocam ne için kullanılıyor peki veya kullanılabilir? Oyla 0 Downvote
Blwe' Alıntı: Merhaba: Sizin için araştırma yaptım, ve RDSM ile alakalı bir makale buldum, makale'de "Uzak Aygıt Hizmetleri Yöneticisi" olarak adlandırılıyordu RDSM. Makale = Tıkla Genişletmek için tıkla ... sağolun hocam ne için kullanılıyor peki veya kullanılabilir?