read disk error occured

EnTeReSSaN

Üye
14 Mar 2017
73
0
Arkadaşlar merhaba,

Lol güncellemesi yaparken sinirlenip laptop'a vurdum. Sonra bilgisayar dondu ben de kapattım. Tekrar açtığımda " A disk read error occured " hatası verdi.

BIOS ayarlarını sıfırlayıp denedim olmadı.

Sizce sorun ne?
 

Qwx

Kıdemli Üye
30 Nis 2012
2,728
13
Merhaba,
Bu hata, Windows'un bir sabit disk sorunu tespit ettiği veya sabit disk okuma işleminde bir sorun olduğu anlamına gelir. İlgili makaleden sorunu çözme işlemine başlayabilirsiniz. Eğer ki sorun çözülmez ise HDD ye fiziksel olarak fazla hasar vermişsinizdir. Ek olarak bir bilgisayarcıya götürüp kontrol ettirebilirsiniz.
https://neosmart.net/wiki/a-disk-read-error-occurred/
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.