Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mümkün diye biliyorum
güncel
Recaptcha biraz zor..
Benim en son çözdüğüm clixsense'in captcha'sı idi.. 5 resim gösteriyor, biri kedi.. Ben de imajların hash'lerini aldım, bunları bir listeye kaydettirdim, "kedi" diye işaretlenen yoksa listede ekrana getirip soracak şekilde ayarladım. Günler geçti, hala arada kediyi ezberden bulamadığı oluyor.
ReCaptcha'da ise birden fazla soru türü ve sanırım onbinlerce resim var. Çok azmedersen listelersin bütün resimleri, dert değil.. Mouse hareketini filan da detect etmiyor. içerdeki span'ın önce mouseover, sonra mouseclick event'ini çalıştırdığınız anda kabul ediyor. Önemli olan arada ikinci aşamaya gelince yapılması gereken...
O kısım da başlangıçta birinin günlerce, belki haftalarca captcha çözmesine bağlı.
Tüm resimleri eklemesine gerek yok aslında, %80 şans ile openCV kullanarak resimleri bulabilir.
Resimleri her captcha için farklı isimde sunuyor. Yani resmin tutulduğu yere erişimimiz yasak, captcha'yı oluştururken kendisi resimleri seçip o an uydurduğu bir isimle sunuyor.. Çalacak yer bulamadım
Clixsense bile öyle yapmış. Adamlar zekileşiyor yahu, yakında bot yapmak için bildiğin görüntü analizi, yapay zeka uygulaması yapacağız.
O zaman çok fazla komplike kaçacak ama, ekranın SS'ini alır, oradan openCV ile captcha kısmını keser, sonra yine openCV ile o captchayı çözer.
Fakat kim uğraşır...
Ve, pratik değil...