Recovery modu acilmiyor

teoman1905

Yeni üye
26 Mar 2018
29
0
AydanDunyaya
Arkadaşlar telefonu ne yaptıysam artık recovery modunu accamadim acil yardım . Cwm den flashladiktan sonra açılmayincs twrp denedim ama şimdi recovery modu açılmıyor lütfen yardım kafayı yi cem:diablo:diablo:p
 
20 Ara 2007
171
0
Merhaba Değerli TürkHackTeam üyesi; Öncelikle telefonunuzun şarjının %60'dan fazla olduğundan emin olmalısınız. Hadi başlayalım.

İlk olarak telefonunuzu kapatın, daha sonra ses kısma ve power tuşuna basılı tutun ve biraz bekleyin ardından karşınıza HTC Bootloader menüsü çıkacaktır.Menüde Fasboot'un altında Recovery yazar onun üzerine gelip, power tuşuna basın ve Recovery moddasınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.