Dostlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi pc telefonumu görmüyor sadece şarj oluyor farklı kablo ve bin bir tülü driver kurdum forumlarda videolarda olan tüm yöntemleri denedim ama bir türlü bağlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir bilgisayarda denedin mi? Veya aygıt yöneticisinde gözüküyor mu telefon?Dostlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi pc telefonumu görmüyor sadece şarj oluyor farklı kablo ve bin bir tülü driver kurdum forumlarda videolarda olan tüm yöntemleri denedim ama bir türlü bağlayamadım
başka bilgisayarda da denedim evet Android device olarak çıkıyor fakat ünlem var defalarca aygıt yöneticisinden sürücü güncelledim Manuel olarak ayrıyeten xiaomitoolstan en son driverları indirip kurdum ama hala bir sonuç alamadım yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorumBaşka bir bilgisayarda denedin mi? Veya aygıt yöneticisinde gözüküyor mu telefon?
Telefon orijinal mi?başka bilgisayarda da denedim evet Android device olarak çıkıyor fakat ünlem var defalarca aygıt yöneticisinden sürücü güncelledim Manuel olarak ayrıyeten xiaomitoolstan en son driverları indirip kurdum ama hala bir sonuç alamadım yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum
yurtdışı ancak bununla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum daha önce de yurtdışı telefon kullandımTelefon orijinal mi?
kardeşim şimdi telefonun yurt dışı ise orda geliştirci ac orda sonra usb hata ayıklama aç bağlarsın bu olmasaDostlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi pc telefonumu görmüyor sadece şarj oluyor farklı kablo ve bin bir tülü driver kurdum forumlarda videolarda olan tüm yöntemleri denedim ama bir türlü bağlayamadım
bunlar zaten en başta yapılacak şeyler dostum bunları tabiki denedim yansıtma olayı tamamen alakasız yinede sağ olkardeşim şimdi telefonun yurt dışı ise orda geliştirci ac orda sonra usb hata ayıklama aç bağlarsın bu olmasa
eğer bi mi hesabın bağlı değilse bu mi hesabı ac sonra bağlat bu da olmasa eğer yanıstmayı dene ama bu dosya vs gönderemesin ancak izlersin bunlar olursa çözüldü olarak işaretlersen sevinirim![]()
resim olsaydı daha güzel anlatırdım dabunlar zaten en başta yapılacak şeyler dostum bunları tabiki denedim yansıtma olayı tamamen alakasız yinede sağ ol
resime gerek yok geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklama zaten açık ve mi hesabım da cihaza bağlı yani demek istediğini anladım fakat o kadar kolay olsa keşkeresim olsaydı daha güzel anlatırdım da![]()