Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocalarim selamlar elimde xiaomi redmi note 9 cihaz var lineageos + root atmak istiyorum fakat telefon twrp ve orangefox desteği yok bazi yerlerde twrp buldum fakat adb fastboot flash yapmama rağmen standart miui recovery geliyor valla çozemedim onerebileceginiz recovery varsa minnettar olurum iyi günler
Bootloader kilidinin tam olarak açık olduğundan emin olun. Bootloader kilidini açtıktan sonra, genellikle
Kod:
fastboot oem unlock
veya
Kod:
fastboot flashing unlock
komutlarıyla açma işlemini gerçekleştirmiş olmanız gerekiyor. Bu işlem tamamlandıysa, recovery yükleme işlemi daha sorunsuz olmalı.
MIUI sistemine geri döndüğünüzde, eğer recovery kayboluyorsa, custom ROM yüklemeden önce magisk veya SuperSU gibi araçlarla root atabilirsiniz. Ardından, TWRP veya başka bir recovery'yi kalıcı hale getirebilirsiniz.
Bootloader kilidinin tam olarak açık olduğundan emin olun. Bootloader kilidini açtıktan sonra, genellikle
Kod:
fastboot oem unlock
veya
Kod:
fastboot flashing unlock
komutlarıyla açma işlemini gerçekleştirmiş olmanız gerekiyor. Bu işlem tamamlandıysa, recovery yükleme işlemi daha sorunsuz olmalı.
MIUI sistemine geri döndüğünüzde, eğer recovery kayboluyorsa, custom ROM yüklemeden önce magisk veya SuperSU gibi araçlarla root atabilirsiniz. Ardından, TWRP veya başka bir recovery'yi kalıcı hale getirebilirsiniz.
Anladim hocam bir sorum var magisk i yuklemek icin yine custom recovery lazim değilmi ?
ayrica yine bişey degişmedi hocam hala stock miui 5.0 recovery geliyor
Evet magisk'i yüklemek için custom recovery lazımdır. Magisk yükleyemiyorsan KingoRoot gibi kullanımı kolay ve custom recovery gerektirmeyen bir araç kullanabilirsin
Evet magisk'i yüklemek için custom recovery lazımdır. Magisk yükleyemiyorsan KingoRoot gibi kullanımı kolay ve custom recovery gerektirmeyen bir araç kullanabilirsin