K klaker123 Yeni üye Katılım 21 Ağu 2011 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Haz 2012 #1 (Başlat-Çalıştır-Regedit)i çalıştıramıyorum, Resme bakın ben bu bilgisayar benim ve bana böyle bir uyarı geliyor ben den başka kimse kullanmıyor... Kayıt defteri düzenleme,yöneticiniz taarafından devreden cıkarılmıs yazıyor.
(Başlat-Çalıştır-Regedit)i çalıştıramıyorum, Resme bakın ben bu bilgisayar benim ve bana böyle bir uyarı geliyor ben den başka kimse kullanmıyor... Kayıt defteri düzenleme,yöneticiniz taarafından devreden cıkarılmıs yazıyor.
*Sanchez* Katılımcı Üye Katılım 17 Eki 2011 Mesajlar 691 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Haz 2012 #2 Başlat > Çalıştır > REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f Eğer olmazsa Başlat > Çalıştır > gpedit.msc > Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Ctrl+Alt+Del Seçenekleri > Devre Dışı yapın. Oyla 0 Downvote
Başlat > Çalıştır > REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f Eğer olmazsa Başlat > Çalıştır > gpedit.msc > Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Ctrl+Alt+Del Seçenekleri > Devre Dışı yapın.
ihan3t Kadim Üye Katılım 7 Şub 2012 Mesajlar 5,018 Tepkime puanı 30 Kredi 0 27 Haz 2012 #3 veyahut combo fix i indirip tarama yapın. Oyla 0 Downvote