Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar her siteye girdiğimde soldan aşağıdan sağdan reklamlar çıkıyor. Google chrome ve mozilladan da girdim ikisinde de çıkıyor. Hiçbir eklenti de yüklü değil. Sadece bende mi çıkıyor ? Sizde de çıkıyor mu? Altta fotoğrafı var.
Bilgisayarına yüklemiş olduğun bir programdan eklenti gelmiş olabilir kontrol et.
Ayarlardan Kullanıcılara gel tarayıcında ve yeni kullanıcı veya kullanıcıyı sil diyebilirsin.
- Denetim Masası > Program Ekle ve Kaldır > Pulgin vb. programlar varsa tarayıcı için Örnek; Ask Search vb. Kaldır.
- İlk Çözüm temizse; Tarayıcından Ayarlar > Kullanıcılar > Kullanıcıyı Sil veya Yeni Kullanıcı dersen Google Chrome veya başka tarayıcını yeniden indirmiş gibi kullanırsın.
bu reklamlar sana bir program yüklerken bulaşmış olabilir. bazı programları yüklerken, ilerleme aşamasından önce bir takım sorular soruyor örneğin ; "Anasayfam.com kurmak ister misiniz?" gibi. Muhtemelen gözünüzden kaçmış ve evet demişsindir. Bu tarz yazılımlar genelde böyle bulaşır. tarayıcınızda(örn : Google Chrome) uzantılar bölümünde sana garip gelen ya da ismi anasayfam vb. olan bir eklenti varsa sil. Bir diğer yöntem denetim masasından Anasayfam,Ask Toolbar diye bir yazılım yüklü mü bak, eğer yüklüyse kaldır. Başka bir yöntem ise, tarayıcının kısayolundan başlatma yeri yazan kısmın arkasında herhangi bir kod yazıyorsa sil. Son bir yöntem olarak pc'nde bir toolbar varsa tamamen kaldır. Yardımcı olabildiysem
BringStar yazıyor reklam banner baslıgında , Browser'dan onu kaldır. veya Denedım masasında toolbar olması gerekıyor toolbar reklamı o , internetden ındırdıgın bır program veya dosyadan bulaşmış.