Öncelikle replika(çakma,çin malı) cihazlar cogu bilgilere gore zararlı durumdalar. Ancak maddi durumu olmayanlar veya herhangi bir sebeple bu cihazları almak zorunda kalanlar var. Ancak çok yavaşlar,Bunun 3 sebebi veya daha fazla sebepi vardır
1.az ramdan
2.cihaz ile uyumlu olmayan android surumu
3.launcher
Ben bu makalemde launcher'den bahsedicem.
Genel replika cihazlarda yani sistem de 2 adet launcher bulunuyor(bu sayı değisebilir yuksele bilir veya dusebilir)Çoğunluklada cihaz ile uyumlu olmayan yani cihazın rami az olduğundan dolayı yüksek ram'e ihtiyaç duyan launcher ler devrededir.
Peki cihazda az ram kullanacak launcher'e nasıl geçiş yapılır.
İhtiyacımız olanlar,
1.replika cihaz
2.google play üzerinden herhangi bir launcher uygulaması
Google play üzerinden launcher imizi yukledik su anda google playdesiniz(ben apus launcher kullandım

Ve şimdi home tuşuna basıyoruz,

Cihazınızda yüklü olan launcherler burada çıkıcaktır bizim asıl amacımız apusu yüklemek değil cihazda yuklu olan launcherlerden en hizlisini seçmek,
Siz burada çıkan launcherleri tek tek deneyiniz en hızlısını bulunca herzaman tuşuna basarak aktif edebilirsiniz
1.az ramdan
2.cihaz ile uyumlu olmayan android surumu
3.launcher
Ben bu makalemde launcher'den bahsedicem.
Genel replika cihazlarda yani sistem de 2 adet launcher bulunuyor(bu sayı değisebilir yuksele bilir veya dusebilir)Çoğunluklada cihaz ile uyumlu olmayan yani cihazın rami az olduğundan dolayı yüksek ram'e ihtiyaç duyan launcher ler devrededir.
Peki cihazda az ram kullanacak launcher'e nasıl geçiş yapılır.
İhtiyacımız olanlar,
1.replika cihaz
2.google play üzerinden herhangi bir launcher uygulaması
Google play üzerinden launcher imizi yukledik su anda google playdesiniz(ben apus launcher kullandım

Ve şimdi home tuşuna basıyoruz,

Cihazınızda yüklü olan launcherler burada çıkıcaktır bizim asıl amacımız apusu yüklemek değil cihazda yuklu olan launcherlerden en hizlisini seçmek,
Siz burada çıkan launcherleri tek tek deneyiniz en hızlısını bulunca herzaman tuşuna basarak aktif edebilirsiniz
Son düzenleme: