Capcom'un efsanevi serilerinden biri olan Resident Evil serisinin 9. Oyunu geçen yıl duyurulmuştu ve bir fragman ile gönlümüzü çalmıştı. Yıllar önce Village oyunu çıkan seriden uzun zamandır ses çıkmıyordu. Güncel teknolojiyle ilk defa buluşacak olan serinin 9. Oyunu için beklentiler bayağı yüksek. 2026 yılında çıkış yapacak olan Resident Evil Requiem bizleri bu sefer daha gergin ve korkutucu atmosferle buluşturacak. Seri bir dönem aksiyon gerilim unsurlarına kaymıştı ve yoğun tepkiler sonrası 7. Ve 8. oyun ile bir nebze de olsa,, korku türünü unutmadıklarını kanıtlamıştı. Şimdi sıra da Resident Evil Requiem var. Bu sefer kontrol edeceğimiz karakter Grace Ashcroft bizim baş karakterimiz olacak. Kendisinin bebekliğine de şahit olmuştuk. Şİmdi gelelim Resident Evil Requiem Ön Sipariş içeriklerine;
Standart Sürüm (69,99 $ / 64,99 £ / 79,99 € / 8.990 ¥)
Tüm bunların haricinde Fortnite ile de işbirliği yaptıklarını duyurdular.
Standart Sürüm (69,99 $ / 64,99 £ / 79,99 € / 8.990 ¥)
- Oyunun bir kopyası (Switch 2'de oyun anahtarı kartı)
- Ön sipariş bonusu: “Grace'in Kostümü: Kıyamet” (Bu içerik daha sonra yayınlanabilir. Bu kostüm yalnızca Grace'in görünümünü değiştirecektir.)
- Oyunun bir kopyası (Switch 2'de oyun anahtarı kartı)
- “Grace'in Kostümü: Dimitrescu” dahil beş kostüm
- “Filtre: Kıyamet” dahil iki filtre
- “S&S M2 32 Silah Görünümü: Kıyamet” dahil dört silah görünümü
- "Tılsım: Bay Rakun" da dahil olmak üzere iki tılsım
- “Ses Paketi: Raccoon City Classic”
- “Dosyalar: 1998'den Mektuplar”
- Ön sipariş bonusu: “Grace'in Kostümü: Kıyamet” (Bu içerik daha sonra yayınlanabilir. Bu kostüm yalnızca Grace'in görünümünü değiştirecektir.)
- Deluxe Edition içeriği
- Çelik Kitap
- Sınırlı sayıda üretilen mercekli kart
Tüm bunların haricinde Fortnite ile de işbirliği yaptıklarını duyurdular.