Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mümkünmü evet münkün ama şuanki android sürümleri bu konuya daha yakından bakıyorlar, bazı üreticilerin açıklarından yararlanarak bu bahsettiğin olayı gerçekleştirebilirsinSelamlar herkese bir resmin içine trojen yerlesştırıp karsı tarafın whatsapına mesaj olarak atsak oda mesaja tıkladıgı gıbı kendını arka planda kursa böyle birşey varmı varsa nasıl yapılır lütfen bilgisi olan yazsın
hocamın dediği gibi şuanki android sürümlerinde bunu yapabilmeniz zor. Bir trojan oluşturursun .exe formatında. Daha sonra belirli programlarla bunu png'ye çevirirsin. Programın adını unuttum akşama bakacağım. Whatsapp'tan göndermesi sıkıntı iş. Göndermesinde sorun yok ama yüklerken virüs algılarsa hata verir. Sonuç olarak mümkün.mümkünmü evet münkün ama şuanki android sürümleri bu konuya daha yakından bakıyorlar, bazı üreticilerin açıklarından yararlanarak bu bahsettiğin olayı gerçekleştirebilirsin
OluyorOlmuyor ne yazık ki
PyPhisher veya ZPhisher gibi toollarla phishing yapabilirsiniz. Bu sayede kullanıcının Whatsapp giriş bilgilerine erişmiş olursunuz. İstediğinizi zaman hesaba giriş yapabilirsiniz. Phishing yapmak için zararlı linki kullanıcıya atmanız lazım. Açtırmak vb. için de sosyal mühendislik yapabilirsiniz.arkadaşlar merhaba
benim bir telefon numarasının whatsapp ındaki mesajları görmem gerekiyor çok önemli bir durum
yalnız ben beceremedim bir türlü bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?
merhaba. instagrama hem uygulamadan hem mailime suspended diye un visible geldi. Bu gercek orijinal instagramdan mi yoksa phishing scam mail, bildirim mi nasil anlariz? Guya 13 yaş şartina uymuyormuşuz ama hesapta dogum yilina 1900 yazmiştim. 2 senelik hesabim gorunmuyor. Uygulamadan talimatlari yapip vesikaligin seri numarasi dusmeden resmini gonderdim. Ama hala hesabim instagram user gibi. Scam bildirim miydi uygulama içine gelen?Bir whatsapp numarasında 2 kişi olamıyor. Biri girdiği zaman atıyor, ve tekrar giriş için bir kod istiyor. Kodu girdiğin zaman ise 2. kişi atılıyor. Eğer telefona fiziksel bir erişimin varsa gelen kodu al. Yoksa eğer burada devreye ne giriyor? "Sosyal Mühendislik" Kodu bir şekilde alman gerekiyor. Artık telefona APK (Android ise eğer) virüsü mü yüklersin. Veya sahte bir mesaj ile kodu sana kendi elleri ile de verebilir. Orası sana kalmış.