Retail mode

newman35

Üye
24 Haz 2016
63
0
Merhaba, samsung s7 edge telefon var, samsung retail mode yazmaktadır bunu normal telefon gibi kullanma imkanı var mıdır, şimdiden teşekkürler
 

RooTGHoST

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,452
8
38
İşlem sonunda cihaza Hard Reset – Format atılacağını ve verilerin silineceğini unutmayınız.

Uygulama Listelerinden Retail Modu Uygulamasını bulunuz.
Uygulamayı açınız.
Gelen şifre ekranına “5444” şifresini giriniz.
Açılan sayfadaki “Fabrika Ayarlarına Sıfırla ve Devre Dışı Bırak” seçeneğini onaylayınız.
Çıkan şifre ekranına “M729Q16K8546” kodunu giriniz.
Bundan sonraki süreçte cihazdaki TÜM VERİLER silinecek ve cihaz İlk Alındığı Güne geri dönüş yapacaktır.

Bu sebeple de öncelikle Veri Yedeklemesi Yapmanız oldukça önemlidir.

Samsung Retail Mod bu şekilde kaldırılamıyorsa bu durumda şifreyi koyan Samsung Saha Sorumlusu ile görüşmeniz ya da son kullanıcı iseniz direkt olarak bir Samsung Yetkili Servisine uğramanız gerekecektir.

Bu şekilde cihazınıza sıfırdan Format Atma ve Yazılım Yükleme işlemleri gerçekleştirilecek ve Retail Mod kapalı konuma getirilecektir.

Şimdiden kolaylıkla dileriz…
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.