sa dostlar devlet sitesinde rfi acigi cikti ama bir turlu shell yemedi ne yapmak lazim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi ülkenin devlet sitesi? Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet siteleri ise böyle konular & istekler TurkHackTeam misyonuna aykırıdır.sa dostlar devlet sitesinde rfi acigi cikti ama bir turlu shell yemedi ne yapmak lazim ?
sa dostlar devlet sitesinde rfi acigi cikti ama bir turlu shell yemedi ne yapmak lazim ?
hayir dostum Turkiye devlet sitesi degil , argentina devlet sitesiHangi ülkenin devlet sitesi? Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet siteleri ise böyle konular & istekler TurkHackTeam misyonuna aykırıdır.
RFI olması lazım shell sokabilmen için lfi ile anca /etc/passwd okursun yada /proc/version gibisa dostlar devlet sitesinde rfi acigi cikti ama bir turlu shell yemedi ne yapmak lazim ?
dostum rfi acigi oldu icin shelli txt olarak attim ama olmadi eger bilginiz varsa ozelden mesaj gonderiyim daha detayli konsuruzhangi yollardan shell atmayı denedin
etc/passwd okudu ama shelli txt olarak atiyoruz demi ?RFI olması lazım shell sokabilmen için lfi ile anca /etc/passwd okursun yada /proc/version gibi
lfi ile /var/www/html/config.php gibi dosyalar okunabiliyormu bakarmısınetc/passwd okudu ama shelli txt olarak atiyoruz demi ?

/etc/passwd okuyorsan wrapper çalışır rfi or lfi bypass edip exploit chaning yapman lazımdostum rfi acigi oldu icin shelli txt olarak attim ama olmadi eger bilginiz varsa ozelden mesaj gonderiyim daha detayli konsuruz
etc/passwd okudu ama shelli txt olarak atiyoruz demi ?
bide yıl 2025 buraya shell atsan ne olucak muhtemel serverda boşturhayir dostum Turkiye devlet sitesi degil , argentina devlet sitesi