Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın Aleyküm, buralarda Rigor Z'de çalışan hack yapabilecek bir delikanlı var mı ?
para veririm gerekirse, sadece adamları göstersin yeter. Oyun Gameguard la korunuyor.:yo
Kardeşim bak ben rigorz un eski adminiyim anıl a sor tanır o beni herneyse öyle birşey yapmak çok güçtür güçlü bir korumaya sahip tüm KTÜ bilgisayar ve yazılım mühendisleri sağolsun Nihat hoca yani bayağı bir emek var böyle birşey çok zor. Bu arada gameguard ı rigorz ailesi geliştirdi gamex de açıklama yapılmıştı zaten.
Tabii yapılır fakat 2 güne fix yer kullananlar kalıcı ban yer bu arada rigorz gameguard da screen shot alıyor oyunun ramda kapladığı değerleri değiştirdiğinizde ve tüm loglarınız amazon Almanya sunucularına gider.
2 sene önce war z de bi hile vardı onu cheat engine sayesinde rigor z de açmayı denedim oldu ve bütün yaz kullandım. Bulamadılar fakat oyuncuların şikayeti üzerine ban yedim, hileyi söyle banını kaldıralım dediler, söyledim ip banı kaldırdılar. Keşke sölemeseydim