Bildiğiniz Üzere Veya Bilmediğiniz Üzere Roblox Oyun Platformunda Bazen Hile,Script Olayları Dönüyor.Bende Bundan Yararlanarak Log Kasmak İstiyorum.Şöyle Bi Fikrim Var.Paylamşmak İstemezdim ama TurkHackTeam'e Armağan Olsun Seviyoruz.Şöyle Şimdi Robloxta Hileleri Çalıştırmak İçin Executor Dediğimiz Bir Application Var Ve Bu Roblox PID'ini Alıp Ve Belleğine Erişip Ordaki Lua Kodlarına Bizim String Olarak Eklediğimiz Bir Scripti Belleğe Injekt Edip Çalıştırıyor Ve Bize Oyunda Menü vs. Gösteriyor.Robloxtaki Hangi Oyun Olduguna Bağlı.Her Neyse Şundan Bahsetmek İstiyorum.Roblox Executor Normal Bir Lua çalıştırmıyor Sanırım.Robloxun Kendine Özel Script çalıştırdıgı Luau Diline Onlarda Ortak Olmuş.Script Çalıştırırken Luau dilindekileri Çalıştırıyor.Emin Değilim Bundan.Benim Amacım Gerçek Bir Roblox Scriptinie Benzeyen Bir Kod ile Execute Edildiğinde Luau veya lua bilmiyorum dediğim gibi.Bir malware kodu yani download/execute mantıgı yapmasını istiyorum.Mantıgını bilen veya nelere dikkat etmem gerektiği hakkında fikri olan varsa yazarsa cok sevinirim