Sözde kürdistan ile ilgili içerikler paylaşan haber ve bilgi sitesi rojbash.net Anka Red Team adına tarafımca hacklenmiştir.
Zone Kayıtları
Archive.is
Pikwy
Zone-h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emeğine sağlık dostum süpersin![]()
Sözde kürdistan ile ilgili içerikler paylaşan haber ve bilgi sitesi rojbash.net Anka Red Team adında tarafımca hacklenmiştir.
![]()
![]()
Zone Kayıtları
Archive.is
Pikwy
Zone-h
![]()
Onaylandı. Ellerine sağlık
Emeğine sağlık dostum süpersin
Teşekkür ederim hocalarım <3Ellerine emeklerine sağlık![]()
Ellerine sağlık![]()
Eline sağlık kardeşim.
Teşekkürler hocalarım <3Ellerine saglik.![]()
sql açığı yoktu db'ye de bakmadım CMS türü wordpress ve xmlrpc.php açık olduğu için api enpointlerden user çıkardım sonra wp-login den brute denedimeline sağlık db sanırım forum ile aynı forum user db sine erişm oldumu
wordpress kullanıcı yetkisi yazar mıydı yöneticimiydi shellense aslında çok iyi bir data çıkar forum sayfasındanTeşekkürler hocalarım <3
sql açığı yoktu db'ye de bakmadım CMS türü wordpress ve xmlrpc.php açık olduğu için api enpointlerden user çıkardım sonra wp-login den brute denedim
user premmision yetersizdi admin değil'di shell denedim fakat olmadı sağlık olsun yenilerine atarız artıkwordpress kullanıcı yetkisi yazar mıydı yöneticimiydi shellense aslında çok iyi bir data çıkar forum sayfasından
Eyvallah abi devammEllerine sağlık koçum benim böyle davam
Teşekkür ederim abiTebrikler
Teşekkürler <3Ellerine sağlık hocam.
eline sağlık![]()
Sözde kürdistan ile ilgili içerikler paylaşan haber ve bilgi sitesi rojbash.net Anka Red Team adında tarafımca hacklenmiştir.
![]()
![]()
Zone Kayıtları
Archive.is
Pikwy
Zone-h
![]()
Teşekkür ederimeline sağlık