Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir zamanlar bende E5 kullanıcısıydım ve 5.1.1'e geçtikten sonra root atamaz hale geldim, ilk olarak bilgisayar yolu ile cwm kur daha sonra cwm'den root flaşla daha sonra supersu gelecek telefonuna, yarım yamalak root gibi bişey olacak yani, daha sonra kingroot'u aç ve rootlamaya başla supersu ekranı gelince izin ver de root başarıyla tamamlanır, kinguser yüklenir keyfine bakarsın.
Teşekkürler kardeş deniyecemBir zamanlar bende E5 kullanıcısıydım ve 5.1.1'e geçtikten sonra root atamaz hale geldim, ilk olarak bilgisayar yolu ile cwm kur daha sonra cwm'den root flaşla daha sonra supersu gelecek telefonuna, yarım yamalak root gibi bişey olacak yani, daha sonra kingroot'u aç ve rootlamaya başla supersu ekranı gelince izin ver de root başarıyla tamamlanır, kinguser yüklenir keyfine bakarsın.
Dediğiniz gibi yöntemleri var. Hatta yukarıda da link attım. Tabii adam güncel demekten başak bir şey bilmediği için, önüne getirilmesini istiyor sadece. Yoksa söylenen adımlarla çok rahat root atılırdı.