Çözüldü Rootlu cihaz ile yapabileceklerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 Nis 2015
153
0
Eski cihazimda rom kuruluydu stock romu ile değiştirdim güzel bi root kurdum daha çok böyle sızma hackleme gibi şeyler baabinda neler yapabilirim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

BufGix

Uzman üye
7 Ağu 2015
1,089
2
Phobos/Space
https://www.turkhackteam.org/google-android/1516384-detayli-nethunter-kurulumu-stajyer-batuhan00000.html

Buradan nethunter kursan istediğin olayları yapabilirsin bence
 

'TÜRKÇÜ

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,059
2
Merhaba, inceleyebilirsiniz;

Ayrıca şunu da belirtmek isterim, açıklamaları ile mevcuttur ( kullanabileceğiniz uygulamalar.

https://m.tamindir.com/blog/rootlu-android-telefonlarinizda-kullanabileceginiz-20-uygulama_17298/


https://onedio.com/amp-haber/379320

https://akillitelefon.com/2017/03/15/rootlu-akilli-telefonlar-icin-bes-oneri/amp/


- Telefondan gereksiz uygulamaları kaldırabilirsiniz. Uygulamalardan reklam engelleyici programlar ile reklamları kaldırabilirsiniz.

Root işleminin en temel yararı, size sistemin daha önce erişmediğiniz köşelerine, detaylarına erişim hakkı (sadece okuma hakkı değil, yazma / değiştirme hakkı da) sunmasıdır. Bu sayede tüm sistem dosyalarını silebilir, değiştirebilir, yeni temalar yükleyebilir, gereksiz sistem programlarını sistemden kaldırabilirsiniz.
Örneğin Türkiye’de bizim hiç kullanamadığımız Google Voice ve Amazon mp3 gibi programlar, ayrıca birçok daha iyi alternatifi olmasına rağmen sistemle otomatik yüklenen twitter uygulaması gibi programlar sistem partisyonunda boş yere yer harcıyor, bunları silip telefon hafızasında çok değerli alanlar kazanabilirsiniz.

Titanium BackUp programı ile yedekleme yapabilirsiniz.

Overclock yaparak işlemcinin hızını artırabilirsiniz.

Ekran çözünürlüğünü değiştirebilirsiniz.

Aklıma gelen bunlar.



Peki root ile neler yapılabilir ?

https://teknoelci.com/root-ile-neler-yapilabilir/?amp=1



İyi forumlar
 

crazdy

Yeni üye
22 Ağu 2017
28
0
Ankara
Zanti kurarak sniff yapabilir, wifikill ile bağlı olduğun ağdaki cihazların internetini kesebilirsin. Ayrıca wps wpa tester ile wps testi yaparak wps açığı olan modemlerin şifresini alabilirsin. Oyun bakımından game killer,sb game hacker kullanabilirsin.
Telefonu hızlandırmak istersen root booster,lspeed kullanabilirsin. Aklıma gelenleri yazdım umarım işine yarar
 

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
592
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.