Merhaba TürkHackTeam Ailesi Sizler İçin Hazırladığım RooT Gerektiren Programları Söyleyeceğim..
İlk Olarak SuperSu:Size rootun tüm haklarını verir.
2.BusyBox : BusyBox,LINUX / UNIX tabanlı komutlar vermek için yüklediğiniz bir şeydir.Bazen root gerektiren program yüklediğinizde "busybox yüklü değil tam çalışmayabilir" diye hata alabilirsiniz.
3.LSpeedPro:Bu program çok fonksiyonlu bir hızlandırma programıdır.
4.Root Essential:Bu Programda İşinize Yarayacak birçok özelliği barındırır. (Android host name değiştirme,dahili depolamayla sd kartı birleştirme vb.
5.HEBF Optimizer:Bu programlada yine telefonunuzu hızlandırabilirsiniz.(kernel panici kaldırma,dnsyi değiştirme yani yasaklı siteye girme vb.)
6.Lucky Patcher:Bu programla uygulama içi satın almaları ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.(Aslında Koymayacaktım maalesef koydum.Hiçbir Sorumluluğu Kabul etmiyorum tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.)
7.Game Guardian:Bu program oyun içi hack programıdır birçok özellik vardır cheatengine mantığında ama ondan fazla özellik(undonamizer vb.)
8.Greenify:Bu programla arka planda gereksiz çalışan uygulamaları kapatabilirsiniz.(bazı özellikler root gerektirebilir bide xposed telefonda varsa efsane olur..
9.Xposed Framework:Bu programla telefonunuzu üst düzey geliştirebilirsiniz.Telefona kurulumu basittir orjinal siteden indirin ve açın menüde güncelle diye bi buton olur ona basın.(Dikkat eğer telefonunuz brick olursa yine sorumluluk sizdedir dikkatli olun ve kullanın.)
10.Root Booster:Bu programla telefonunuz 3 şekilde geliştirebilirsiniz.
1:Kararlılık:Bu özellikle telefonunuz kararlı şekilde kullanabilirsiniz yani (örn)bir programa bastığınızda lagsız açılır..
2:Hızlandırma:Bu özellikle ram tweaklerini ayarlar ve telefonunuz hızlı çalışır(sadece ram tweak değil boş klasörleri gereksiz dosyaları vb.)
3:Batarya Modu:Bu özellikle piliniz geç biter uygulama açılırken aksamalar olabilir.
11:TrimmerFaster:Bu programla telefonunuzun laglarındandan kurtulabilirsiniz..
Yararlı Programlarımız Burda Bitti Şimdi İse Root Yaptıktan Sonra Önemli Tavsiyeler ve Öneriler Vererceğim.İyi Okumalar...
RooT atarken bataryanızın şarjı %100 olsun.
RooT yaptıktan sonra herhangi programla (supersu,kingroot,one click root vb.) telefonunuzu şarj edin ve bataryanızı kalibrasyon yapın.
Marketten system app removeri indirin sonra gereksiz kullanmadığınız programları kaldırabilirsiniz.
Eğer telefonunuz yavaşsa işlemciyi yükseltmeyin daha zarar verir.
Telefonunuz hızlıysa batarya hızlı bitiyorsa işlemciyi düşürmeyin buda telefonunuzu yorar ve yine eskisinden daha kötü yapar.
İşlemciyi yükseltirken yada alçaltırken aniden yapmayın heleki kernel panic açıksa 2-3 defa yeniden başlayabilir telefon..
Telefonunuz yavaşsa herhangi bir kerneli flashlamayın bunun sonucunda çeşitli hatalarla karşılaşabilirsiniz..
Evet arkadaşlar konumuz burda bitiyor rootlu programların aklıma gelebilecek en yararlıları söyledim.Ve tavsiyeleride aklımdan yazdım.
NOT:Yaptığınız değişiklerden veya herhangi birşeyden ben sorumlu değilim tüm sorumluluk kullanıcıya aittir...
Son düzenleme: