rose online hakkında herşey bu başlıkta toplansın

f_and_y

Uzman üye
30 Eyl 2006
1,135
13
istanbul
oyunun ana sayfası

http://www.roseonlinegame.com/

Triggersoft şirketinin oyunu.Bildiğin online oyunlardan gibi ama grafik ödülü ve dünyanın en iyi pvp sistemine sahip bir oyun...isterseniz ss ekliyim

screen013lp3.jpg


screen012zx2.jpg


varussl1.jpg


screen031.jpg



İlk başladıgınızda skiliniz yok Lvl 10 olunca meslek seçiminizi yapmak için zanta gidiyorsunuz (İngilizcesi Olana Kolay gelir :)) ordan Warren diye biriyle konuşup ne olacağınızı seçiyorsunuz: Meslekler şöyle

Soldier / Asker

Hawker / Okçu yada bıçakçı

Muse / Büyücü

Dealer / Craftçı (item craft eder bu yüzden zengindir.Silah kullanır)

Lvl 70 te ikinci meslek seçmelisiniz bu yüzden ilk başta skillerinizi ona göre almalısınız (Bu nokta çok önemli) 70 lvl deki meslekler:

Bir Soldier Lvl 70 te Champion yada Knigth mesleklerinden birini seçebilir.Champion'un vuruşu çok sağlamdır ama yeteri kadar defansı yoktur.Knigth'ın vuruşu azdır ama defansı çok yüksektir.

Bir Hawker Lvl 70 te Scout (Okçu) yada Raider (Bıçakcı) mesleklerinden birini seçebilir.Scoutun vuruşu çok sağlamdır defansı ortalarda bişidir.Radier'ın vuruşu pek sağlam deildir defansı düşüktür.

Bir Muse Lvl 70 te Mage yada Cleric mesleklerinden birini seçebilir.Magenin vuruşu çok sağlamdır ama defansı çok düşüktür.Clericlerin vuruşu çok sağlam deildir defansı yüksektir ve buffcıdır.Kendilerine buff attıklarında vuruşları sağlamlaşır ama yinede çok vuramaz..

Bir Dealer Lvl 70 te Bourgeois yada Artizan mesleklerinden birini seçebilir.Bourgeois sağlam vurur ama defansı yok derecede azdır.Artizan ise az vurur defansı iyidir ve artizanın bir özelliği vardır ki bu özelliği de craftçı olmasıdır.Bu yüzden Artizanlar zengindir.

Kısa ve öz bilgi verdim :)


screen003ar2.jpg



 

ρℓαуєяσнαт

Kıdemli Üye
9 Nis 2007
2,299
18
ya abi ben bu youna yeni başladımda bu oyun paralı imiş ve görüntüsü bende biraz daha deişik temaları felanmı var yardımcı olurmusun ve oyun paralımı acil cvp yazzz?
 

ρℓαуєяσнαт

Kıdemli Üye
9 Nis 2007
2,299
18
Ya Gerçekten Paralıysa Hiç Oynayıp Kendimizi Kaptırmayalım. Bir Bilgi Verin Lütfen...
parasız serverlarıda var kardeş ben buldum indir yükle sonra internette oynkrose online die ara launcherini ve gameguardpacth ini verio onları indircen tam bi dosyası var onu işte 6 dosya varo o dosyada onu cprogram fileste hedefe göndercen bir kereligine game guard pacth i çalıştırıcan ilk olarak sonra çalıştır oynk rose launcheri hedeften launcher açılıyo ortada siteyi vermişler register(kayıt) ol oyuna gir karakter yap kolayca lvl atlarsın parasız ya :D
 

f_and_y

Uzman üye
30 Eyl 2006
1,135
13
istanbul
ya abi ben bu youna yeni başladımda bu oyun paralı imiş ve görüntüsü bende biraz daha deişik temaları felanmı var yardımcı olurmusun ve oyun paralımı acil cvp yazzz?
ben bu oyunu oynamadığım için bilgim yok sadece size yararlı olsun diye toplaya bildiğim bilgileri yazdım ayrıca cevabını görmediğim için kusura bakma
 

ρℓαуєяσнαт

Kıdemli Üye
9 Nis 2007
2,299
18
Parasız oynayabilmek için serverlar var arama motorunda OynkRose veya Nameless Rose download diye ara indirdiğin rardakileri rosenun program filesteki dosyasına at ordan çalıştır launcheri oyna ama registerde olman lazım o kolay launcherde site görünür registerden kayıt ol 10 sn almaz kullanıcı adı şifre şifre onaylama o kadar sonra gir oyuna bir canavar kes lvl 15 Oynk Rose da Nameless te ise bir canavar kes lvl 37 :) Nameless in GM sinin buff u var görürsen iste çok hızlı saldırıyor ve koşuyorsun şahsen ben bayılıyorum onun buff una
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.